Uncategorized

Hvis I har bloglovin’-problemer

… så vil jeg bare sige, at jeg er i fuld gang med at prøve at fikse det. Gad vide hvorfor den pludselig er holdt op med at fange mine nye indlæg? Inde på facebook er der heldigvis ingen problemer, så der kan I hoppe ind, hvis I savner at blive mindet om nye posts. Hav en dejlig torsdag aften – her står den på metodeopgave!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Michelle
  30. november 2012 at 08:30

  Dit Bloglovin’ har fungeret helt upåklageligt for mig. Kein Problem der.

  • Besvar
   Emma
   30. november 2012 at 08:44

   What? Mærkeligt. Men det er da dejligt at høre!

 • Besvar
  Nana
  30. november 2012 at 08:39

  Jeg oplever heller ingen problemer…

  Til gengæld har jeg en lækker artikel til dig, som, jeg tænker, vil interessere dig :)
  http://www.information.dk/318508

  • Besvar
   Emma
   30. november 2012 at 08:44

   Super duper! Og tak for artiklen, den glæder jeg mig til at kaste mig over i weekenden :)

  Skriv en kommentar