Mad

Hvide asparges og sorte linser

Hvor er det dejligt, at I vil låne mine bøger! Der er allerede en på vej til Herning med posten <3 Noget andet dejligt er, at der var hvide asparges i posen fra Fødevarefællesskabet i sidste uge. Jeg fejrede det ved at stege dem i olivenolie, kværne peber over og spise dem sammen med en linsesalat med små søde tomater og grønne edamamebønner i. Det foregik sådan her: først spiste jeg alle de hvide asparges, bagefter spiste jeg linsesalaten. Det gælder om at have prioriteterne i orden, og jeg elsker asparges. Og så skulle jeg hilse at sige, at det er ren meditation at bælge edamamebønner, og at der var en ny gang asparges i den pose, jeg hentede i onsdags. Måske skulle jeg stege dem til frokost? Jeg er i hvert fald skrupsulten, for jeg var tidligt oppe i morges og holde oplæg på Kokkedal Skole med klimaambassaden. Hav en dejlig fredag!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

3 kommentarer

 • Besvar
  Camille Milk
  29. juni 2014 at 10:57

  Så fin en blog du har her. Jeg er vild med dine billeder, de er så friske og sommerrige.

  Den der tallerken er noget af det smukkeste jeg længe har set…….også maden derpå ser lækker ud ;-).

  Jeg kikker mig lidt mere omkring. Du er også velkommen hos mig.

  Kh Camille Milk
  http://www.milkogco.com

  • Besvar
   Emma
   2. juli 2014 at 12:23

   Tusind tak Camille! Du må endelig se dig mere omkring, og jeg kigger selvfølgelig også ind forbi hos dig.

 • Besvar
  » Vil du være klimaambassadør? emma slebsager
  23. april 2015 at 16:01

  […] og afgifter og tænkte på politik ► Da jeg var træt efter børneklimatopmødet ► Da jeg holdt oplæg på en skole i Kokkedal og spiste asparges ► Da I svarede på Simons spørgeskema om trivsel og bæredygtighed ► Da jeg […]

 • Skriv en kommentar