Andet

Hurra, det spirer!

For et par uger siden såede jeg tomatfrø og hovedsalatfrø fra änglamark og en blomsterblanding fra TagTomat og krydsede fingre. Da jeg kom hjem fra Berlin i går, var de blevet så store, at de næsten faldt ud af cherrytomatbakkerne, jeg havde plantet dem i. Hurra! For at de kan vokse endnu mere og blive stærke, inden det er tid til at sætte dem ud på altanen, plantede jeg dem over i nogle urtepotter og plastikbægre, der har stået på min altan siden sidste sommer. Det blev der en hel samling ud af. Jeg glæder mig sådan, til det for alvor er altansæson og tid til også at så radiser, spinat og blomster. Før gad jeg ikke have blomster, men nu i år vil jeg gerne, for så bliver bierne i byen glade, og det kan vi lide! Skal du have – eller har du allerede – gang i (by)haven?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

10 kommentarer

 • Besvar
  Frøken Lyngsø
  16. april 2014 at 20:16

  Hvor fint! Herhjemme er mine små frø også begyndt at spire og jeg kan ikke vente til de store nok til at komme ud

  • Besvar
   Emma
   17. april 2014 at 09:08

   Sejt! Og du har vist en hel have at så i, ikke? Her i min andelsboligforening er der lige nu snak om højbede – dét gad jeg godt.

 • Besvar
  Marian
  19. april 2014 at 11:03

  Det er den vildeste glæde når man har fået ting til at gro. Godt gået…. jeg glæder mig til at følge din vinduesfarming!

  • Besvar
   Emma
   20. april 2014 at 09:34

   Ja, det er vildt hvad der sker, når man kommer et frø i jorden. Jeg skal nok blære mig løbende ;)

 • Besvar
  Katrine S.
  20. april 2014 at 14:31

  Årh, hvor ser det grønt og påskefint ud. Jeg har store planer om en væghængt indendørs byhave – vi har desværre ikke nogen altan, så jeg må tænke kreativt. Men det kribler helt i mine fingre for at komme til at plante og se de små vidundere spire og gro. God påske :-)

 • Besvar
  Rikke Fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/
  20. april 2014 at 22:47

  Jeg er godt i gang i vores lille have, Og har faktisk lige læst “Spis din have” af Signe Wenneberg, den er faktisk ganske god med nogle gode pointer, selvom den er lidt “popsmart i layoutet”. I år er jeg selv begyndt at forberede mig til at så spiselige blomster, så jeg også får andet end biodiversitet og bier mv. ud af blomsterne ;-)
  http://hvorsvaerterdetlige.dk/fristende-farver-og-lidt-om-tabuer/
  Og så planlægger jeg at bruge nogle af naturens egne spiselige planter http://hvorsvaerterdetlige.dk/gemserod-spiselige-blomster-og-heksemutter-2/
  :-) Fra Rikke

  • Besvar
   Emma
   21. april 2014 at 10:16

   Spiselige blomster er da en glimrende idé! Så kan man pynte sine salater med dem, samtidig med at bierne bliver glade. Godt tip, tak for det Rikke :)

 • Besvar
  Plantestatus og forandring » emma slebsager
  11. maj 2014 at 13:43

  […] lige, hvor store og fine mine små tomatplanter har vokset sig! Jeg synes næsten, at jeg kan se dem gro for tiden, så hurtigt går det. […]

 • Skriv en kommentar