Mad

Hjerter, klementin og linsesuppe

Forleden morgen spiste jeg to boller fra fryseren. Den ene smurte jeg med samba (vegansk nutella, økologisk og mega lækkert!) og den anden – formet som et hjerte – spiste jeg med solbærsyltetøj.

Til frokost efter uni lavede jeg hummus og spiste to ristede rugbrødsmadder med det, sumac og olivenolie på og en klementin i en skål ved siden af.Om aftenen skar jeg alt godt fra posen fra fødevarefællesskabet ud i små stykker og kogte det med grønne linser, flåede tomater og grønne krydderier. Det blev godt! Der var kejserhatte, savojkål, løg, gulerødder og en gul rødbede i ud over linserne.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Sabine Kjær Strand
  14. december 2014 at 16:14

  Halløj hvor ser det godt ud! Samba har jeg dog aldrig hørt om. Jeg plejer at bruge den økologiske (og alt for søde) hasselnøddecreme man finder i Brugsen, men hvor køber man den veganske “nutella” – og hvad er det i øvrigt lavet af?

  • Besvar
   Emma
   14. december 2014 at 17:56

   Jeg har købt den i min helsekost og hapser den altid med hjem fra Tyskland, når jeg har været der. Den hedder Samba Dark og ingredienserne er hasselnødder 45%, rørsukker, kakaopulver, uhærdet palmefedt og vanille. Alt sammen øko :) Den er virkelig lækker!

  Skriv en kommentar