Mad

Gulerodssuppe med kokosmælk

I går aftes fejrede jeg efterårets ankomst ved at spise suppe. Det var passende, tænkte jeg, varmt og hyggeligt. Jeg fulgte en opskrift fra Green Kitchen Stories lige præcis, som den var, for deres opskrifter skuffer aldrig. Eneste lille forskel er, at jeg ikke havde persille og limesaft til topping, men nøjedes med majs. Det kan man jo spice op og ned, som man vil. Suppen blev i hvert fald fed og cremet fra kokosmælken, sød fra gulerødderne og syrlig fra tomaterne. Lækker, med andre ord. Jeg spiste en skål inden yoga og en mere, da jeg kom hjem. Så lavede jeg en kande te, krøllede mig sammen i sofaen og lyttede til, at hverdagen lige så stille sænkede sig.

Her er ingredienserne i en gif (undtagen en majs, som jeg glemte). Sæsonbaseret, simpelt og billigt.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Anne L
  3. september 2014 at 00:19

  Hej Emma,
  Hvor går du egentlig til yoga henne? Jeg synes det er svært at finde steder i Kbh der ikke er for dyre..

  • Besvar
   Emma
   3. september 2014 at 08:33

   Jeg går i Hamsa på Ravnsborggade, de er så nice! Hvis det skal være billigt, kan jeg anbefale usg, som er universitetets gymnastikforening. Der har jeg gået de sidste par semestre, men fra dette efterår er jeg gået helt over til Hamsa (www.hamsayoga.dk).

 • Besvar
  Wendy
  4. september 2014 at 16:07

  Jeg skal helt sikkert prøve denne opskrift. Forleden lavede jeg deres ærte-kokos-mynte supper, hvis ikke du har prøvet den, kan den varmt anbefales:)

  • Besvar
   Emma
   4. september 2014 at 22:30

   Mums, den lyder også god. De kan virkelig noget, de to!

  Skriv en kommentar