Mad

Gud ja, pitabrød!

Jeg havde nær glemt pitabrødets eksistens. Glad blev jeg, da jeg kom i tanker om dem. For se lige, hvor fint sådan et bliver, når man fyldet det med spinatblade, lilla spidskål, agurk, vegedeller, tomat og friske majs fra en kogt majskolbe. Det her er faktisk resterne, som jeg spiste til frokost i lørdags – fredag aften var det simpelthen for mørkt til at dokumentere noget som helst med mit lille kamera. Æv for mørke, men længe leve pitabrød!

pitabrød

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Maria
  10. oktober 2013 at 11:19

  ja æv for mørke – det er skisme ikke nemt at få taget gode billeder.
  Dejligt du belv glad for gensynet med pitabrød – min datter på 6 år elsker også pitabrød, men der skal dælme ikke noget ned i dem – mon ikke hun lærer det. Dit ser ihvertfald super fint ud :-)

  • Besvar
   Emma
   10. oktober 2013 at 11:38

   Nej, det er virkelig et kapløb med tiden her i mørket. Haha og din datter lyder som mig, da jeg var barn! Det lækreste ved pitabrødene dengang var, at jeg fik lov at spise hele familiens “toppe”, altså den lille snip vi skar af for at åbne brødet.

 • Besvar
  Karoline
  11. oktober 2013 at 16:10

  Gud ja, jeg havde også helt glemt hvor godt det egentlig er med pitabrød!
  Har du en opskrift på dine vegedeller? :)

  • Besvar
   Emma
   11. oktober 2013 at 17:00

   Pitabrød for president! Dellerne var super improviserede af det, jeg lige havde – kan faktisk ikke huske det helt, men der er i hvert fald en dåse butter beans i og en masse krydderier. Og blendede græskarkerner!

 • Besvar
  Karoline
  11. oktober 2013 at 22:07

  Lyder lækkert!

 • Skriv en kommentar