Perspektiv

Grønne planer

Det her forår er et helt specielt forår. Det er nemlig det første, hvor jeg har en altan. Det betyder, at jeg (når jeg finder nogle stole) kan sidde med sol på næsen og drikke min eftermiddagskaffe. Og at jeg er begyndt at være typen, der slår “hvornår skal man så tomater” op på google, for jeg har nemlig store altankasseplaner!

Faktisk er jeg mine fingre overhovedet ikke grønne, men det kan de vel blive? Det er planen i hvert fald. Tænk jer lige en altankasse med tomater, krydderurter og måske et lille jordbær – det ville være det fineste, bare sådan at åbne til altanen og hente purløg til kartoffelmaden. Mums. Hvis jeg er heldig, så overlever min basilikum og min persille fra fødevareforeningen så længe, at de til sidst kan plantes ud.

Hvis I også er altanglade, kan jeg anbefale den her artikel. Og så synes jeg lige, at I også skal tjekke projeket Bus Roots ud. Det er New York-busser, som har fået blomster på taget! Hvor fint ville det ikke være, hvis de danske busser gjorde det samme? Lidt som huse med stråtage, bare sejere.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Anne Mette
  3. marts 2012 at 12:07

  Ååååååååååååårh, de altaner der er jo til at dø for! (jeg har ikke læst artiklen endnu, bare savlet over billederne). Det her er også mit første forår med altan, men.. øh.. kanten? på vores er bare så frygteligt bred, så jeg ved ikke om man kan få altankasse-ophængs-halløj der passer til skidtet :/ MEN JEG VIL OGSÅ HAVE BLOMSTER OVER DET HELEEEEEARGH

  • Besvar
   Emma
   3. marts 2012 at 15:30

   Ja, er de ikke flotte? Min kommer nok til at være en liiiidt mere skrabet version, men stadig! HAHA hmm kantproblemer. De må kunne løses.

 • Besvar
  Anne Mette
  4. marts 2012 at 20:42

  Jeg har målt nu! 40!!!! cm brede. Ellers må jeg ud i nogle borde eller hængen-op.

  • Besvar
   Emma
   5. marts 2012 at 22:12

   Hm det er ret bredt? Men en altan er en altan er en altan, som man siger!

  Skriv en kommentar