Mad

Grød, klapsammen & lasagne

Godmorgen og glad lørdag! Her er et par billeder fra måltider, jeg spiste en dag i denne uge. Mener det var tirsdag? I hvert fald er det hverdagsmad, så det batter. Vi kigger:

Til morgenmad spiste jeg den her luksusgrød! Jeg kogte havregrød med kanel og kardemomme og havremælk og toppede den med mandler, kokosflager, chiafrø, mere havremælk og granatæblekerner. Her kommer et food prep-trick: Pil alle kernerne ud af et granatæble og kom dem i et syltetøjsglas i køleskabet. De holder sig snildt en hel uge og pynter gevaldigt på næsten alle måltider.

Til frokost spiste jeg en peanutbuttermad. På uristet rugbrød. Stående. Med håndklæde i håret. Tog alligevel lige et billede til jer, for sådan her ser langt de fleste af mine måltider ud for tiden: De indtages i al hast, mens jeg laver noget andet med den ene hånd.

Om aftenen havde jeg, praise the lord!, lasagnerester i køleskabet fra aftenen inden, hvor vi havde familiebesøg. De skulle bare varmes i mikroovnen, så var der serveret. Nogle gange har man lov at være heldig.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Mette M
  8. november 2017 at 16:45

  He, he – ja det er den tid, hvor det gælder om at nå at få bad og mad, mens der er ro :-D Håber I trives, dejligt at se et billede af dig :-)
  Bedste hilsner,
  Mette

  • Besvar
   Emma
   9. november 2017 at 09:07

   Du kan tro vi trives, Mette! Jeg er virkelig glad for at hænge så meget ud med den lille prut :)

 • Besvar
  VenterPaaVinBlog
  11. november 2017 at 12:45

  Kæft, penutbutter billedet er bare sødt :D Sådan en mad slår aldrig fejl.

  – A

  • Besvar
   Emma
   12. november 2017 at 19:07

   Hehe tak – og jeg er helt enig!

  Skriv en kommentar