Mad

Grød, falafel, pasta & popcorn

emma slebsager grødI tirsdags kogte jeg grød og spiste den med havremælk, æble og kanelsukker på, før jeg dedikerede resten af dagen til eksamensforberedelse (og gode madpauser).emma slebsager foodiesTil frokost købte jeg en sandwich fra Foodie, som ligger lige rundt om hjørnet. Hjemmebagt brød, falafler, hummus, bagte auberginer, basilikum, tomat, agurkt og tahindressing – haps! Det sted kan anbefales, de har flere forskellige veganske sandwichkombier. emmaslebsager linsesovs pastaTil aftensmad kogte jeg pasta og en tomatsovs med røde linser i, som jeg spiste med noget salat og en kvart agurk, som vores weekendgæster havde efterladt. Vi har haft folk boede i stuen det meste af sidste uge, men nu er der ro på igen. emma slebsager popcornTil dessert poppede jeg popcorn og læste skønlitteratur, og så var den sidste dag i min læseferie gået. Nu har jeg sommerferie fra uni indtil september!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  11. juni 2015 at 19:04

  Lyder som en fantastisk sandwich, der nærmest er 3 sandwich i en:-)

  • Besvar
   Emma
   15. juni 2015 at 16:25

   Tre i en ved jeg nu ikke, om den er, men god i hvert fald! :)

  Skriv en kommentar