Mad

Grapefrugt, pastasalat & ristet brød

Ah, påskeferie! Jeg er så heldig at tyvstarte ferien allerede inden helligdagene, og selvom vejret er gråt og koldt, er det simpelthen så dejligt. I går spiste jeg så meget chokolade, at jeg til sidst ikke havde lyst til mere (say what?), og i dag skal jeg vande blomster, ringe til forskellige gode mennesker og snakke med en journalist om at rejse uden fly. Ikke dårligt overhovedet. Her er tre måltider fra en dag i sidste uge, hvor jeg ikke havde ferie endnu:

Jeg startede dagen med hindbærchiagrød med granola og en halv grapefrugt. Det er virkelig sjældent, at jeg spiser grape, men det er egentlig dumt – det smager jo åndssvagt godt. Bittert og sødt. Er der andre derude, som elsker det bitre? Jeg vælger for eksempel også bitre øl fremfor søde øl til enhver tid.

Til frokost spiste jeg pastasalat i et glas. Easy peasy.

Og om aftenen ristede jeg brød (jep, fra Emmerys købt gennem Too Good To Go) og toppede med hummus og ærtehummus fra da jeg havde madklubben på besøg, et par små tomater og nogle ristede solsikke- og græskarkerner. Jeg fik et tip om at riste en stor portion kerner ad gangen og opbevare dem i et glas. Så kan de lige smides på madder, gryderetter, salater og hvad man ellers går og spiser. Totalt smart.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  13. april 2017 at 09:39

  Jeps, elsker bitre sager! Radicchio er blandt favoritterne sammen med ja, grape. Man kan få en øl, der hedder Miami Vice, som faktisk smager lidt af grape. Den kan jeg anbefale.

  • Besvar
   Emma
   15. april 2017 at 18:40

   Uhm ja, redicchio er lækkert. Jeg tror faktisk aldrig, jeg har haft derhjemme, kun fået det på restauranter. Det skulle jeg måske tage og lave om på :) Og den øl lyder god!

 • Besvar
  Birgitte
  15. april 2017 at 13:33

  Hej. Jeg har også brugt too good to go meget med emmery’s, men jeg fik altid så mange kager! Jeg er jo glad for kage, det er ikke det, men det var virkeligt meget. Men du får ikke så meget kage i dine eller hvad? Det er selvfølgelig nok forskelligt fra dag til dag og emmery’s til emmery’s, men jeg vil alligevel gerne høre hvad din oplevelse er.

  • Besvar
   Emma
   15. april 2017 at 18:41

   Jeg synes det svinger meget. For det meste er der 2-3 stykker wienerbrød eller kage med i poserne, jeg får, men der er helt klart altid overvægt af brød/boller. Får du ligefrem mere kage end brød?

  Skriv en kommentar