Mad 2

Græskartoffelsuppe

Når der er økogræskar til 10 kroner i Superbrugsen og skufferne er fulde af løg, kartofler og æble fra fødevarefællesskabet, så er der kun én ting at gøre: Lave græskartoffelsuppe! Det er bare en hakket version af grøntsagerne på billedet, lidt ingefær, lidt spidskommen og koriander (eller hvad man kan lide), 20 minutters kogetid og lidt stavblender og haps! Jeg kom et par portioner i fryseren til mine fri-kl-18-dage. Godt trick, hvis jeg selv skal sige det. Den bliver ekstra god med persille fra altanen, ristede græskarkerner og masser af friskkværnet peber.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

  • Besvar
    Maria
    10. oktober 2012 at 07:11

    Det er altid et godt trick at ha go mad i fryseren, lige til at tage op og varme og vupti så er der aftensmad.- genialt!

    og 10 kr for et øko hokkaido – det er et kup – man burde hamstre eller noget :-)

    • Besvar
      Emma
      10. oktober 2012 at 10:30

      Det er nemlig smart – hjemmelavet fastfood! Og ja, 10 kroner var et kup, så meget at der ikke er flere nu :(

    Skriv en kommentar