Andet

Glædelig lørdag

Aah. Weekend. Jeg tullede rundt i et sensommerlunt og solrigt Paris for en uge siden, og selvom jeg teknisk set ikke lavede andet end at drikke kaffe ved Canal St-Martin i søndagsroen, spise hummus og falafler på fortovscaféer og snakke med min familie i Jardin du Luxenbourg og op og ned i Marais, så trænger jeg alligevel dobbelt til weekend nu her. I går fejrede jeg derfor dens indtog med pomp og pragt: min dyne, en film på filmstriben og en håndfuld lakridser. Det var lige præcis, hvad jeg trængte til, og i dag føler jeg mig frisk og ny. Resten af weekenden bliver et miks af fødselsdagsfest, vasketøj, læsning, løbetur, æblekagebagning, rapportskrivning og en helt langsom søndag formiddag. Hav et par dejlige fridage alle sammen! Har I nogen spændende planer?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Ann
  28. september 2013 at 10:46

  Ej, jeg har slet ikke fået spurgt indtil din tur til Paris. Når jeg har liket noget på et socialt medie, føler jeg tit, at jeg har har talt med personen om det, haha. Nå, men det jeg ville sige var, at fandeme også har fortjent weekend. Stærke!

  • Besvar
   Emma
   29. september 2013 at 20:44

   Det er helt i orden ven, det syndrom kender jeg godt! Det går også den anden vej – jeg fortæller tit begejstret historier om ting, som det viser sig, at jeg jo har lagt på instagram og derfor allerede har “fortalt”. Fagre nye verden. Og tak!

  Skriv en kommentar