Mad

Frugtsalat, bønnepålæg & pasta med pesto

emma slebsager frugtsalatI går startede jeg dagen med en ristet bolle med peanutbutter + en skål med pære, appelsin og banan og en kop te. Det er lang tid siden, at jeg har lavet en frugtsalat, men det er jo vildt lækkert!

emmaslebsager kidneybønnepålæg rugbrødTil frokost lavede jeg en hurtig gang pålæg af en dåse kidneybønner, nogle soltørrede tomater, et lille rødløg og noget olivenolie og spiste det på rugbrød med agurk og ramsløg.

emma slebsager riskiksOm eftermiddagen snackede jeg riskiks med cashewsmør og appelsinmarmelade, mens jeg overvejede, om det nogensinde ville blive varmt nok til at plante mine tomatplanter ud på altanen. Jeg er endnu ikke sikker.

emma slebsager pastapestoMin aftensmad var en hurtig gang pasta med pesto plus en halv rød peberfrugt og et glas vand, og så var den dags måltider forbi!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Astrid
  27. april 2016 at 22:23

  Jeg har lært af min onkel, at man først må plante tomatplanter og den slags ud start juni, før det er det alt for koldt.

  • Besvar
   Emma
   28. april 2016 at 19:31

   Det er garanteret rigtigt. Jeg er heller ikke lige på vej til at stille dem udenfor, men altså.. Bliver det nogensinde varmt, eller skal det hagle for evigt?

 • Besvar
  trine
  28. april 2016 at 23:51

  cashewsmør, hvordan smager det?

  • Besvar
   Emma
   29. april 2016 at 12:43

   Det smager som ristede cashewnødder, helt vildt godt!

  Skriv en kommentar