Andet

Fremtiden

En lørdag aften for et par uger siden fangede jeg mig selv i et ømt øjeblik: Pakket ind i dyne i min bedste stol med en skål blandet slik fra Sukkertoppen, en kande te og hele aftenen dedikeret til én ting: at forfine min portfolio. Ingen øl eller venner, bare mig og mit stylesheet. Jeg var tættere på at være ham her, end jeg har været før:

Det gode er, at jeg kan lide det! Scenariet beskriver ret godt, hvordan jeg er blevet suget ind i den her verden af posts og webdesign. Jeg synes det er sjovt at lege med koden på min portfolio, så det hele bliver lidt pænere eller lidt mere gennemført, og da en veninde (altså sådan en fra verden udenfor ITU) forleden sagde “Jeg så lige den der Miranda July-video du postede inde på din blog, har du egentlig set hele filmen?” – ja, så jublede jeg lidt inden i. For det med at blive læst og hørt, det kan jeg godt lide.

Lige nu er indholdet på min portfolio mere eller mindre dikteret af læringsmål og diverse opgaver i vores tre fag. Det betyder, at siden som sådan kun er interessant for læsere, som har en interesse i mit uddannelsesforløb; det være sig forelæsere, medstuderende, hjælpelærere, censor og muligvis min mor og mine sødeste veninder, som følger med i de fleste aspekter af mit liv.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at have en blog, som også handler om andre ting. Som ikke er direkte rettet mod et bestemt undervisningsforløb i et bestemt fag, men som kan indeholde alle de ting, der interesserer mig – det være sig alt fra dygtige illustratorer over miljøbevidst aftensmad til teorier om tangible computing.
Samtidig vil jeg helt sikkert bevare ITU-delen, men som præsentationsportfolio mere end som arbejdsportfolio. Jeg tænker at lave den del som en page eller to med udvalgte projekter, som jeg særligt gerne vil vise frem til dem, der læser min blog. Og sådan at jeg kan referere til den i faglige sammenhænge.

Så når semesteret er slut og lærer og censor har besluttet sig for en karakter til min portfolio, ja, så kommer der til at ske ting og sager her. Jeg glæder mig til at bruge de ting, jeg har lært, til at lave en blog med indhold helt efter mit eget hoved. Og forhåbentlig kan jeg blive ved med at ligne mig selv sådan nogenlunde.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

1 kommentar

  • Besvar
    » Greatest hits e m m a s l e b s a g e r
    18. december 2011 at 14:37

    […] O m   a t   b l o g g e Er I klar? Her kommer jeg Fremtiden […]

  • Skriv en kommentar