Andet

Fordybelsesdag og Fredensborg

I løbet af april måned deltager jeg i tre snakke om bæredygtig livsstil. Et oplæg, et interview og en fordybelsesdag. Jeg glæder mig til det hele og stornyder, at jeg igen har mere tid til bloggen og Sustain Daily, efter at Jonathan er gået på barsel. Interviewet kan jeg ikke fortælle mere om endnu, end at det er med Vi Unge og skal foregå på noget så moderne som deres instagram stories. Men de andre ting! Fordybelsesdag! Fredensborg! Dem tænkte jeg, at I måske vil med til. Her er i hvert fald mere info:

For det første har jeg glædet mig til at fortælle, at jeg står for et oplæg til Fordybelsesdag den 27. april! Det er et online event fordelt over 10 timer spækket med inspiration til et grønnere liv. Det er os fra Sustain Daily, som står bag, og sammen med 9 andre mega seje kvinder fylder jeg dagen med viden, konkrete råd, nørdede detaljer og handlekraft. Hvis du køber billet, får du 10 oplæg, som handler om hver deres niche indenfor bæredygtig livsstil. Jeg fortæller om hverdagsvaner, som ændrer verden, og de andre fortæller om alt fra bæredygtige investeringer til genbrugsglæde, frø og minimalisme. Det bliver mega godt, er jeg sikker på. En dag fuld af ny viden!

Jeg skriver mere om mit oplæg inden længe. Men du kan roligt købe billet og begynde at glæde dig allerede nu!

Torsdag den 12. april, altså om en uge i skrivende stund, holder jeg oplæg om Bæredygtig livsstil i hverdagen på Fredensborg Bibliotekerne. De har tema om bæredygtighed, så jeg svinger forbi sammen med Johanne og Camilla og giver vores bedste tip til at leve i tråd med sine grønne værdier. Det koster 50 kroner at deltage, og det bliver mega hyggeligt! Vi tager en stak magasiner med under armen og deler ud af konkrete skridt, du kan tage mod et grønnere liv. Og så bliver der sikkert tid til spørgsmål og snak.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Anne
  6. april 2018 at 08:08

  Hvor cool, at I skal på biblioteket! Jeg er selv bibliotekar, og på mit mit bibliotek havde vi faktisk også bæredygtighedstema i januar. Jeg kan jo så se, at idéen opstår flere steder – nice :-)

  • Besvar
   Emma
   6. april 2018 at 09:12

   Ja, det er mega fedt! Vi håber rigtig meget, at det kan gentages på andre biblioteker, for vi elsker at holde oplæg og skabe debat og møde nye mennesker. Sig endelig til, hvis dit bibliotek kunne være interesseret engang :)

 • Besvar
  Anne
  6. april 2018 at 09:49

  Det vil jeg have i baghovedet :-)

 • Besvar
  Mette M
  6. april 2018 at 18:03

  Jeg kommer måske til Fredensborg – og tænkte om I måske kan lokkes til at komme til Furesø en dag? Jeg har endelig fundet mig en flok lokale grønne ildsjæle og vi har store planer :-D

  • Besvar
   Emma
   6. april 2018 at 19:45

   Ej hvor hyggeligt hvis du kommer, Mette! Skriv endelig en mail til en af os, hvis vi skal finde ud af noget med et foredrag i Furesø!

  Skriv en kommentar