Perspektiv

Et forsøg værd

Det var meningen, at jeg skulle læse i dag. Men så var der julefrokost i går og spontan brunch i dag, og så faldt jeg over en film, jeg gerne ville se. Læsning udskudt! Filmen hedder Vegucated og er en part sociological experiment, part adventure comedy-dokumentar om tre kødglade new yorkere, der siger ja til at prøve at leve som veganere i seks uger. De bliver hjulpet af filmens instruktør, som både giver dem tips til god vegansk chokoladeis og viser dem, hvordan dyr behandles i kødindustrien.

Ingen af de tre har det let. Men på trods af udfordringer i familien, i supermarkedet og i forbindelse med at spise ude i løbet af de seks uger, så vælger de alligevel alle tre(!) at forsætte med ikke at spise kød. De er nemlig alle tre blevet vegucated, og så er der ingen vej tilbage. Det kender jeg godt.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  på nye eventyr...
  15. december 2012 at 18:10

  Nå, den skal jeg da lige se! Håber jeg har tid imorgen!
  Tak for link :)
  Ikke at jeg egentligt har brug for mere uddannelse indne for feltet, men det lyder som en sjov måde at gribe emnet an på. Jeg hader når det bliver belærende, nemlig.

  • Besvar
   Emma
   15. december 2012 at 19:08

   Selv tak! Den er lidt belærende, for det hele handler jo om at lære de tre, hvad det er at være veganer – men jeg synes ikke det tog overhånd. (bare luk øjnene til billederne fra industrien, dem behøver man ikke se igen og igen!)

 • Besvar
  på nye eventyr...
  17. december 2012 at 23:09

  Så den i går. Lidt overfladisk, men jeg kunne lide den. Det er jo svært at nå rundt om det hele på en time, men damen gør det meget godt. Tak for link igen.

  • Besvar
   Emma
   18. december 2012 at 09:35

   Selv tak. Og ja, den er lidt overfladisk – søndagsmateriale!

  Skriv en kommentar