Indkøb

Emma på indkøb #42

Her er mine indkøb fra den sidste måneds tid, som både har budt på hjemmesommerferie, en mor på weekendvisit, besøg af søde venner til middag og en fest i anledning af Jonathans fødselsdag. Jeg har været i Torvehallerne og fylde mine krydderidåser og i Fødevarefællesskabet og hapse gode sager med hjem, og så har der sneget sig en enkelt bakke jordbær med. Jeg har selvfølgelig spist langt flere jordbær end den ene bakke, men det er sket i mine forældres sommerhushave, hvor jeg også har hapset kirsebær fra træerne og smovset i nye kartofler, stegte auberginer og grillede majs og haft så travlt med at nyde livet, at jeg har ladet kameraet ligge :)

emma slebsager indkøb juli 11emma slebsager indkøb juli 1UGE 30 sukkerærter kartofler dild emma slebsager indkøb juli 2► Hos ASA i Torvehallerne giver de 20% rabat på deres megagode økologiske krydderier, hvis man har dåser med selv. Jeg fik en stor portion sort peber + en refill på rosmarin og basilikum for 50 kr.

emma slebsager indkøb juli 7emma slebsager indkøb juli 12emma slebsager indkøb juli 6aemma slebsager indkøb juli 5► De fire billeder herover er ingredienser en pizzafest, vi holdt på Jonathans fødselsdag. Vi plejer at gøre det sådan til pizzafester, at gæsterne selv tager toppings med, men denne gang stod vi for det hele og bagte en stribe vegetarpizzaer, der hurtigt fik ben at gå på og ros med på vejen. Jeg er vild med, at man kan byde på pizzaer, øl og chips med dip helt økologisk!

emma slebsager indkøb juli 4emma slebsager indkøb juli 8emma slebsager indkøb juli 3UGE 30 fennikelemma slebsager indkøb juli 10emma slebsager indkøb juli 9UGE 30 salat glaskål sommerkål persille

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Maria
  28. juli 2015 at 19:34

  Åh nogle lækre indkøb Emma – især de fine lilla glaskål. Dem har jeg også købe mange af den seneste tid.

  Og tusind tak for tippet med rabat på krydderierne hos ASA hvis man selv har dåser med – den husker jeg (;
  Var det ikke også hos Tante T man selv kunne tage en dåse med?

  Det er sgu nogle fede initiativer!

  • Besvar
   Emma
   28. juli 2015 at 23:31

   Jo præcis, hos Tante T fylder de gerne ens egne tedåser :) Det er nemlig virkelig fint!

 • Besvar
  louise
  28. juli 2015 at 21:16

  Ja, tak for tippet med krydderierne.
  Vil du ikke fortælle om jeres pizzafest koncept. Du har nævnt de fester nogle gange… og det lyder jo rigtig fint. men jeg tænker at det må tage en krig at mætte alle munde? bruger i pizzasten og papirstyde bunde?
  Vi holde sommerfest hvert år, men det er sådan noget med grill, hvor gæsterne tager det med de vil grille og vil laver salater og brød etc. Men det kunne da være at jeres pizzakoncept skal afprøves. Godt nok står den på min mands 40 års fødselsdag i år istedet for sommerfest… lidt som hos jer, hvor vi giver alt. Og selvfølgelig økologisk :))

  • Besvar
   Emma
   28. juli 2015 at 23:37

   Det tager super lang tid at lave pizza nok til alle, men det er også det hyggelige :) Vi plejer at gøre det sådan, at vi laver dej og tomatsovs i forvejen, og så bager vi pizzaer fra gæsterne kommer ved 18-tiden og indtil alle er mætte. Det tager som regel nogle timer eller fire… Konceptet er så at folk ikke sidder ved faste pladser og spiser, men mere går rundt/hjælper til/sidder rundt omkring. Altså meget uformelt, hvilket jeg synes er super hyggeligt – så får man også snakket med forskellige mennesker, når folk hele tiden skifter plads og nogen måske springer et par pizzaer over og sidder på altanen osv. Giver det mening? Vi har en pizzasten, og Jonathan står for at rulle dejen ud, det er han mester i!

   Jeg vil sige, at hver til pizzafest overrasker det mig, hvor lidt man egentlig behøver af toppings. Det er altså ikke en specielt dyr måde at lave mad til mange på, når pizzaerne er vegetariske :) Jeres koncept med grill lyder også virkelig dejligt! Det er altid hyggeligt, når alle tager lidt med og deles om det, der er :)

 • Besvar
  Sara
  31. juli 2015 at 23:08

  Det var et dejligt krydderi-tip! Jeg trænger også til at få fyldt nogle af bøtterne op :)

 • Skriv en kommentar