Indkøb

Emma på indkøb #40

Jeg synes det er sjovt, at man kan spore min livssituation i mine indkøb: da vi flyttede, købte jeg stort set kun pasta og rugbrød, fordi vi ikke orkede at lave mad uden et køkken, og nu i eksamensperioden er der røget flere snacks og færre grøntsager i kurven, end der plejer. He. Hver ting til sin tid :) Jeg har i øvrigt hamstret nødder til 25% i Føtex og glædet mig over at finde økologiske bananer i løs vægt hos Superbrugsen. Vigtigst er det, at denne omgang indkøb indeholder både danske jordbær og danske rabarber. Så er det svært at klage over noget som helst.

emma slebsager indkøb slut majemma slebsager indkøb slut maj 5emma slebsager indkøb slut maj 6 emma slebsager indkøb slut maj 2aemma slebsager indkøb slut maj 10emma slebsager indkøb slut maj 1 emma slebsager indkøb slut maj 3emma slebsager indkøb slut maj 7emma slebsager indkøb slut maj 8emma slebsager indkøb slut maj 9^ Mest utippede køb i denne omgang må være disse fire liter hjemmelavet rismælk, som jeg fik bragt til døren i en ladcykel i søndags! De kom fra Vegan Rebels som tak for, at jeg gav dem penge, da de crowdfundede :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Anna
  10. juni 2015 at 07:58

  Jeg elsker virkelig de her indlæg, de er så hyggelige. Bliver nødt til lige at høre hvad tofeta er? :-)
  Ha’ en dejlig dag!

  • Besvar
   Emma
   15. juni 2015 at 16:24

   Det er en slags fetaost, som er lavet af tofu :) Jeg har ikke smagt den endnu dog.

  Skriv en kommentar