Indkøb

Emma på indkøb #39

Den seneste tid har jeg primært levet af boller fra fryseren, nemme pastating, frugt og rugbrød med oliventapenade eller peanutbutter. Hurtig mad længe leve. Der har dog alligevel sneget sig en pose fra KBHFF ind også, som blev til ramsløgspesto og jordskokkesuppe og ovnbagte rodfrugter på de dage, hvor overskuddet var størst. Kiwierne og mangoerne købte jeg, da vi holdt 1. maj-brunch og jeg traditionen tro stod for frugtsalat. Og lige om lidt, når jeg er færdig med at skrive opgave, skal der koges bønner i stor stil til fryseren. Uhm.

emma slebsager indkøb maj7emma slebsager indkøb maj3 emma slebsager indkøb maj4 emma slebsager indkøb maj5emma slebsager indkøb maj6emma slebsager indkøb maj1 emma slebsager indkøb maj2emma slebsager indkøb maj8emma slebsager indkøb maj9emma slebsager indkøb maj10

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Kristine
  17. maj 2015 at 12:36

  Åh hvor ser det hele voldsomt lækkert ud :)!

  • Besvar
   Emma
   18. maj 2015 at 09:28

   Det er godt at høre :)

 • Besvar
  linda
  17. maj 2015 at 20:29

  vi har samme chokoladesmag ;) og nå ja, alt det andet også.

  • Besvar
   Emma
   18. maj 2015 at 09:28

   Er du også til orange? Føler mig altid lidt oldemoragtig, når jeg køber det.

 • Besvar
  Louise
  17. maj 2015 at 21:25

  Hehe… Jeg er også med på den med chokoladen. Og i øvrigt allevareerne… Jeg kan ikke lade være med at lægge mærke til at det er irmavarer… Jeg er selv storforbruger af Irmas varer, og køber kun økologisk. Jeg har tre børn og vi er således fem i min familie. Vi bruger 7000kr om måneden på mad og andre husholdningslærer som sæbe og madpapir. Det er en prioritering, at bruge den sum af penge, og har været det altid. Også selvom det først er nu vi begynder at sidde bedre i de… ( og det var været nogle mega barske år, med barsler og en mig, der kun arbejder 25 timer om ugen, for det er også en prioritet fordi vi har små børn). Og jeg kunne aldrig gå på kompromis med økologi. Men hvordan er det når man er studerende? Måske et indlæg om det ville give mening for mange af dine læsere…

  • Besvar
   Emma
   18. maj 2015 at 09:31

   Det er så sejt, at I prioriterer god mad. Det skifter lidt, hvor jeg handler, men vi har en Irma tæt på som er god, så den bliver det ofte. Kan meget bedre lide at handle der end i Netto eller Fakta, men det er da helt klart også et dyrere sted og dermed noget, jeg vælger at prioritere. Jeg bruger 1350 kroner om måneden på mad ca., det svarer til 350 kroner om ugen, og faktisk har jeg skrevet et indlæg om det lige her: http://emmaslebsager.dk/mit-madbudget-som-vegetar/ – men måske det er på tide at give det et nyt skud.

  Skriv en kommentar