Indkøb

Emma på indkøb #38

Hvis man ser godt efter, er der tegn på spirende forår i denne omgang indkøb. Jeg har fået lyst til quinoa igen, for eksempel, og jeg har købt mandelmælk til at hælde på havregryn og spise dem kolde frem for varme som grød. Når man ser posen fra Fødevarefællesskabet, som jeg hentede for en uge siden, ser det straks mere vinteragtigt ud. Men jeg ved, at der er asparges og rabarber på vej i poserne lige straks, hurra! Ellers har jeg købt frugt, peanutbutter og rugbrød som jeg plejer. De tre små rismælk er til at drikke i kaffe, det er et godt tip som smager sødt og rart.

emma slebsager indkøb slut april 2 emma slebsager indkøb slut april 3hvidkål gul bede raps forårsløg uge 17emma slebsager indkøb slut april 5aemma slebsager indkøb slut april 7kartofler lilla gulerødder jordskokker pastinak uge 17emma slebsager indkøb slut april 4 emma slebsager indkøb slut februar 2emma slebsager indkøb slut april 6a

 

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar