Indkøb

Emma på indkøb #37

Flåede tomater, pesto, champignon, gær, durummel, rucola – denne omgang indkøb er præget af, at der var pizza til natmad til indflytterfesten :) Ellers har jeg fyldt rygsækken med frosne lækkerier, den sædvanlige gang frugt og grønt + en pose fra Fødevarefællesskabet, chokolade i rå mængder, müsli i kilovis og en virkelig god æblemost, som jeg egentlig mest købte for flaskens skyld. Jeg har nemlig fået kefirsvampe, og sådan nogle skal have et sted at bo!

emma slebsager indkøb slut marts 2emma slebsager indkøb april 1 emma slebsager indkøb slut marts 4emma slebsager indkøb april 2emma slebsager indkøb slut marts 3uge 13 2emma slebsager indkøb april 3emma slebsager indkøb slut marts 5 emma slebsager indkøb slut marts 1uge 13 1emma slebsager indkøb april 4 emma slebsager indkøb slut marts 6emma slebsager indkøb april 5^ Yndlingskøb: et halvt kilo økologiske paranødder fra lørdagsmadmarkedet i Volksdorf.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Sabine
  12. april 2015 at 21:51

  Du skal glæde dig til brygning af kefir, som udelukkende afføder glade maver og glade sind. Det er en ren fornøjelse at bikse med når først man har forstået fidusen i det :)

  • Besvar
   Emma
   13. april 2015 at 18:49

   Jeg har lavet et par omgange allerede, faktisk. Jeg tror godt, at jeg kunne gå hen og blive venner med de små gennemsigtige svampe :)

 • Besvar
  Bodil
  13. april 2015 at 09:27

  Kefir er en trend! Morsomt at se hvor hurtigt det spreder sig. Jeg har både vand- og mælkekefir. Supersundt!

  • Besvar
   Emma
   13. april 2015 at 18:51

   Jeg fik dem af en fra fødevarefællesskabet, som sagde at hendes formerede sig helt vildt – hvis alles gør det, så er det jo næsten nødt til at sprede sig lynhurtigt, he.

  Skriv en kommentar