Indkøb

Emma på indkøb #36

Peanutbutter, dadler, figner, chokolade, sojayoghurt, paranødder, valnødder, avokado. Alt det gode er røget i kurven i denne omgang plus det løse: frugt (vi kører tydeligvis temaet æble-banan-appelsin), grønt (hej nedsatte ting i Irma!), mel, gryn, bønner, dåser, pasta, ting til at fylde vores tomme fryser. Og økologiske tortillas, juhu! Dem har jeg savnet, men nu har Superbrugsen dem.

emma slebsager indkøb marts 3
emma slebsager indkøb marts 4emma slebsager indkøb marts 2emma slebsager indkøb marts 5emma slebsager indkøb marts 1emma slebsager indkøb marts 11emma slebsager indkøb marts 7output_LTyan6emma slebsager indkøb marts 6emma slebsager indkøb marts 8 emma slebsager indkøb marts 9emma slebsager indkøb marts 10emma slebsager indkøb marts 12

^ Bedste køb i denne omgang: 10 poser chips til vores indflytterfest! Vi har også to kasser økologiske øl (Thy og Hancock) stående på altanen, men dem har jeg ikke fået taget et billede af.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

 • Besvar
  Louise
  27. marts 2015 at 12:34

  Det ligner mine indkøb til forveksling :) bortset fra sojayoghurten. Er den god? Det er den fra Irma, ikke? Har kigget på den af og til. Men den er ikke økologisk vel?

  Rigtig god indflytterfest. Du forkæler dine gæster… Dejligt!
  Og god weekend:)

  • Besvar
   Emma
   27. marts 2015 at 14:01

   Jo præcis, det er den fra Irma. Jeg synes den er fin, men de økologiske smager præcis på samme måde OG er økologiske, så de er selvfølgelig bedre :) Og tak skal du have, god weekend også til dig.

 • Besvar
  Marian
  28. marts 2015 at 08:06

  jeg ELSKER at supermarkederne nedsætter øko-varerne inden de bare smider dem ud! Det føles så godt lige at redde maden på falderebet.

  Ølandshveden er mit yndlings-mel!

  • Besvar
   Emma
   28. marts 2015 at 17:42

   Jep, jeg føler mig også altid lidt som en redningskvinde, når jeg køber det nedsatte :) Vi brugte ølandshveden til at bage pizza med, og det blev SÅ godt.

 • Besvar
  Astrid
  31. marts 2015 at 19:49

  Jeg fik også lige handlet en god del grønsager da der var 20% søndag-mandag i Irma i sidste uge – bedste køb var de store dadler.

  • Besvar
   Emma
   31. marts 2015 at 20:43

   Uhm, de er også SÅ gode.

  Skriv en kommentar