Indkøb

Emma på indkøb

Jeg synes det er sjovt at se, hvad andre mennesker køber i supermarkederne og grønthandlerne, jeg handler i. Derfor tænkte jeg, at I måske ville synes om at se, hvad jeg fylder skålene og skabene med og vælger at bruge penge på. De her indkøb er fra marts måned og fra Superbrugsen, Spidsroden og Irma. Bortset fra mangoen og avokadoerne er det hele økologisk, og det har kostet 305 kroner tilsammen. Glasset med det beige låg er Streich, et vegansk smørrepålæg. Og i dag kan jeg se på vejret, at jeg hellere skulle have købt en hel masse rodfrugter at lave brandvarm suppe af!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

13 kommentarer

 • Besvar
  på nye eventyr...
  13. marts 2013 at 09:32

  Åh jeg ville ønske at flere butikker havde skærtoftemølles økogær i stedet for malteserkorsets øko. Jeg sttoler af lidt uvisse grunde bare mere på skærtoftemølles.

  • Besvar
   Emma
   13. marts 2013 at 17:13

   Sådan noget kender jeg godt!

   • Besvar
    på nye eventyr...
    15. marts 2013 at 00:12

    Og pludselig er det som om Netto har droppet økogær igen. Det er jo nederen!

    • Besvar
     Emma
     15. marts 2013 at 11:52

     Hvad? Hvor mærkeligt! Men så må du bare begynde at handle et andet sted – Netto er også ejet af Mærsk ;)

 • Besvar
  Marian
  13. marts 2013 at 11:03

  jeg ELSKER også at se hvad andre køber. Og du og jeg handler faktisk lidt a la de samme råvarer kan jeg se. Bare mine er svenske øko-mærker istedet. Jeg er også begyndt at handle ind i en lokal øko-købmand hvor man kan købe stk. af frugt og grønt – og så betaler man pr. vægt. Det er supersmart og så behøver man kun at købe det antal, som man har behov for…..

  Hvilken ost har du købt?

  • Besvar
   Emma
   13. marts 2013 at 12:39

   Godt, at jeg ikke er den eneste med den tilbøjelighed. Jeg kunne godt forestille mig, at der ryger meget af det samme i vores kurve :) Og Spidsroden er netop et favoritsted for mig, fordi den har alt i løssalg, så man selv kan vælge mængde, og uden plastikindpakningen og skumbakken, der ellers følger med i supermarkederne. Osten er “krystalost” fra Them!

 • Besvar
  Kit
  13. marts 2013 at 11:29

  Jeg er også super nysgerrig i den retning – så tak for kigget.
  Det er altid dejligt med lidt inspiration (:

  • Besvar
   Emma
   13. marts 2013 at 12:39

   Jamen det var da så lidt! Dejligt, at jeg kan inspirere :)

 • Besvar
  Loulou
  13. marts 2013 at 11:33

  Ligner til forveksling min kurv. Bager dog selv rugbrød og drikke plantemœlk. Fine billeder!

  • Besvar
   Emma
   13. marts 2013 at 12:40

   Sejt, sejt, sejt. Jeg skal altså også have lært det med plantemælk.

 • Besvar
  Mareike
  13. marts 2013 at 20:34

  Synes også at det er meget spændende at se hvad andre folk køber, en god beskæftigelse når man stå i en lang kø ved kassen ;)
  Zwergenstreichs smørepålæg er gode, meget bedre end dem jeg har smagt fra urtekram.

  • Besvar
   Emma
   13. marts 2013 at 23:46

   Ja, præcis! Jeg har faktisk ikke smagt Urtekrams overhovedet, men Streich køber jeg en gang imellem. Har smagt paprika og hvidløg, og den jeg har købt nu er med oliven.

 • Besvar
  Emma på indkøb #2 » emma slebsager
  2. april 2013 at 12:58

  […] – det var dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, som lurer på andre indkøb. Siden sidst er jeg hoppet på soyamælk med stor succes, og så har jeg været hos en økologisk bager efter […]

 • Skriv en kommentar