Indkøb

Emma på indkøb #9

Det er ikke indkøbskurve, som har fyldt mest i mine tanker her de sidste par uger. Jeg har spist rigtig, rigtig mange måltider sammen med andre i parker, i gårde og i sommerhuse, og der har været flere spontane sandwiches end der plejer. Alt sammen ting, jeg glemmer at tage billeder af. Og når man ser, hvad jeg har fået fotograferet herhjemme, så bærer det præg af at være ferieindkøb: en masse frugt og grønt, man lige kan snuppe på vej ud af døren, mælk til en hurtig omgang morgenmüsli og godt med kolde øl! Haha. Mærkelig periode sådan rent indkøbsmæssigt, men jeg lover, at jeg har fået andet at spise end nektariner. Og se lige den squash – kæmpesquashen! Den kostede 15 kr. i Spidsroden, og jeg faldt selvfølgelig pladask for den med det samme.

peanutbutter sojamælk nektarineranglamark romaine salatbraunstein økologisk IPAbananer gulerødder squashvindruer bananer nektarineravokado frosne ærter bønner

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  8. august 2013 at 14:36

  hi hi jeg laeste det lige som öl til morgenmaden! Jeg er stadig vild med at vaere på indköb med dig =)

  • Besvar
   Emma
   8. august 2013 at 16:23

   Aaaaah, det er alligevel for heftigt ;)

 • Besvar
  Sara
  8. august 2013 at 19:22

  Juhu for tre gode indlæg efter et par dage væk fra internettet. Du må hilse Salik, når du snakker med ham igen – eller han kan selv spotte hilsenen, hvis han også læser med i dine kommentarer :-)

  Og så synes jeg snart, at vi skal ses!
  Knus

  • Besvar
   Emma
   10. august 2013 at 15:43

   Du er sød er du! Og jeg er helt enig i det med at ses snart.

  Skriv en kommentar