Indkøb

Emma på indkøb #8

Jeg suser frem og tilbage mellem by og sommerland i de her uger. To dage om ugen arbejder jeg, og resten bruger jeg på at løbe i skoven, spise mad fra grillen, læse bøger i solen og hoppe i havet – det er lige til at holde ud. Mine indkøb har derfor også fordelt sig mellem købmanden, gårdbutikken og mine nørrebroske stamsteder. Løg, kartofler, majroer, nye gulerødder og rødbederne med de fine blade er fra Fødevarefællesskabet, de andre uindpakkede grøntsager er fra Spidsroden, og resten er fra supermarkeder. Irma har 25% på økologi i dag (søndag) og i morgen – derfor købte jeg nødder, figner og chokolade til lageret :) Er I mon alle sammen på ferie?

økologisk vandmelon og gulerøddermajroer løg kartofler københavns fødevarefællesskabsojayoghurt riskiks avokado bananerrødbeder gulerødder københavns fødevarefællesskabromainesalat soayoghurt økodåsetomater danske jordbæragurk nektariner bananerøkologi fra irma

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  15. juli 2013 at 10:19

  Jeg er pjattet med at vaere med Emma på indköb!

  Og jeg er desvaerre ikke på ferie, men jeg gad godt! Sidder på et menneskeforladt kontor og har svaert ved at komme i sving!

  • Besvar
   Emma
   15. juli 2013 at 20:45

   Det er dejligt at høre! Puh, sådan nogle tomme kontorlandskaber er ikke lige lykken. Men på den anden side kan man få lavet meget, når de andre er på ferie :)

 • Besvar
  Anette Kristine Poulsen
  17. juli 2013 at 07:57

  ÅH, jeg ville så gerne bo tæt på en Irma!

  • Besvar
   Emma
   17. juli 2013 at 08:08

   Det kan jeg godt forstå, det er også en rar butik!

 • Besvar
  Sara
  17. juli 2013 at 18:44

  Majroer? Hvilken ret kan de bruges til? :)

  Vi ses forhåbentlig snart!
  Knus

  • Besvar
   Emma
   18. juli 2013 at 08:26

   Tja, det er egentlig et godt spørgsmål. Jeg tror, de er lidt som rødbeder – altså gode at bage i ovnen eller koge eller spise rå i tynde skiver i en salat. Jeg var faktisk ude og spise i går, hvor jeg fik majroer og spidskål i noget butterdej, det var ret lækkert!

  Skriv en kommentar