Indkøb Mad 2

Emma på indkøb #5

Når jeg ser de her billeder bliver det pludselig tydeligt for mig, hvor vegansk jeg spiser. De sidste mange uger har jeg udelukkende spist mælkeprodukter i selskab med andre – til fællesmiddag med damerne, på besøg hos mine forældre, til brunch med psykopigerne. Mine egne middagsgæster har fået vegansk aftensmad, mine madpakker har været veganske, jeg bagte sågar en vegansk kage til at have med til te hos min farmor i fredags. Tja, sådan kan det gå. Jeg trives ret godt med tilværelsen som det, Mickey Gjerris kalder vegenar, nemlig blandingen af veganer og vegetar.

indkøbindkøbDer var et godt tilbud på kikærter, og de rynkede peberfrugter var sat ned til to for ti. Perfekt, når nu de skulle i en gryderet! Det sidste billede er indkøb fra Netto. Det er altså ikke ubetydelige mængder plastik og pap, jeg sparer ved at handle i løs vægt normalt. Se lige al den indpakning!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

18 kommentarer

 • Besvar
  A + K = ♥
  16. maj 2013 at 08:48

  Uhm, lækre sager! Urtekrams emballager er så fine.

  – Anne

  • Besvar
   Emma
   16. maj 2013 at 09:46

   Det er de nemlig :)

 • Besvar
  på nye eventyr...
  16. maj 2013 at 09:08

  Samme her.
  Jeg er dog begyndt at spise lidt mere æg, nok fordi jeg motionerer en hel del og hurtigt protein gør mig så godt. I hvert fald lige for tiden. Heldigvis er det de gode æg fra fødevare fælleskabet der ryger ned.

  Happy solskins torsdag!

  • Besvar
   Emma
   16. maj 2013 at 09:48

   Fødevarefællesskabets æg er helt klart bedre end supermarkedsæg. Jeg savner dem mærkeligt nok overhovedet ikke… Glædelig torsdag til dig også, P!

   • Besvar
    på nye eventyr...
    16. maj 2013 at 09:59

    Skræmmende nok er jeg begyndt at tænke på vegetarisk proteindrik. Tænk det motionsgejl skulle komme så langt.

    Jeg er først begyndt at købe æg for et års tid siden. Det er meget sært. Jeg plejer at synes de er ret klamme i længden.

    • Besvar
     Emma
     16. maj 2013 at 13:25

     Hahaha,proteindrik alligevel! Dét ville jeg ikke have gættet, at du tænker på! Så er det da bedre at spise noget mere mad, er det ikke?

 • Besvar
  Marian
  16. maj 2013 at 17:45

  Jeg elsker at se dine indkøb, Emma! Især fordi der er så meget øko….Er det en soyayoghurt? Og hvad skal du mon med AMOen? (tænker, at det er et pudsigt blandingsprodukt mellem dine flotte, naturlige råvarer)

  • Besvar
   Emma
   17. maj 2013 at 09:36

   Det er jeg glad for at høre! Det er godt spottet med amoen, den købte jeg som vegansk alternativ til smør, fordi jeg skulle bage kage… Men jeg synes egentlig det er et fesent produkt og ville hellere have erstattet med noget andet. Jeg vidste bare ikke, hvad det skulle være?

 • Besvar
  Mille
  16. maj 2013 at 20:36

  Hej Emma.
  Du skulle tjekke denne blog ud, hvis du ikke kender den http://theveganstoner.blogspot.dk/-

  Tak for massere af fin inspiration.
  Mille

  • Besvar
   Emma
   17. maj 2013 at 09:37

   Hej Mille, tak for link! Det ser godt ud :) og tak for de fine ord :)

 • Besvar
  Christina
  17. maj 2013 at 07:41

  Hej Emma

  Skønne indkøb – hvor var der tilbud på kikærter:)?

  /Christina

  • Besvar
   Emma
   17. maj 2013 at 09:38

   Tak! Det var i min lokale irma city, faktisk.

 • Besvar
  Laura
  17. maj 2013 at 16:35

  Kunne kokosolie være en mulighed. Bruger det selv til alt.
  Knus

  • Besvar
   Emma
   19. maj 2013 at 15:23

   Det kunne det måske godt? Jeg har faktisk aldrig prøvet det.

 • Besvar
  Emilia Weir
  21. maj 2013 at 10:08

  Vi kører altså også margarine stilen herhjemme — Bare ikke lige den der – men man kan sagtens finde en som smager så godt at ens kæreste smører tykt på :-)
  Laver lige en flyer i dag og mailer dig – det lover jeg — og velkommen hjem :-)

  • Besvar
   Emma
   21. maj 2013 at 18:56

   Nå! Hvilken en køber du, der er god? Den her ville jeg aldrig smøre på brød. Og tak for mail!

 • Besvar
  Emilia Weir
  22. maj 2013 at 10:48

  Køber becel — for der er kun fire på markedet som er uden mælkepulver (altså helt veganske) – den fra becel – og den fra coop som hedder fri –og nutanas — og amas plantemargarine som er desideret ulex :-)

  Herhjemme har den blå becel vundet testen —

  De veganske findes dog ikke i øko versioner endnu – :-(

  Du har fået ny mail :-)

 • Skriv en kommentar