Indkøb

Emma på indkøb #4

Så har jeg været på indkøb et par gange igen. Jeg bliver helt glad af alt det grønne i denne omgang! Der er økologisk fennikel til 10 kr. i Spidsroden, så det har jeg købt et par gange. Fennikel pakket ind i plastik fra Superbrugsen koster det dobbelte(!). Krumme og lige agurker, store og små æbler, røde pærer, squash, hvidløg og forårsløg er også fra Spidsroden ligesom de plettede bananer, der var sat ned til en krone stykket og røg direkte i fryseren. Jeg har købt mel til at bage brød, men intet gær. Mælk til teen, lækre øko-øl til at have med til damemiddag, yoghurt til luksusmorgenmad og avokado og vegansk pålæg fra et tysk biomarkt til madpakken. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  4. maj 2013 at 08:07

  Det ser næsten ud som mine øko-indkøb denne uge. Min næsten lokale øko-købmand ville du elske: der kan man købe masser af kerner, frø, linser og nødder helt uden emballage. Man fylder selv i brune papirsposer og betaler efter vægt. I love it! De havde også røde øko-pærer i går så dem har jeg hapset et par stykker med hjem …..

  • Besvar
   Emma
   4. maj 2013 at 18:44

   Hehe ja, mon ikke de små økokøbmænd har nogenlunde de samme ting? Pærerne var mega fine! Jeg er helt vild med at købe stykvist – så kan jeg få flere forskellige slags frugt og grønt, end hvis jeg skal købe en hel pose æbler ad gangen.

  Skriv en kommentar