Indkøb

Emma på indkøb #35

Vores køkken er færdigt! Gassen er slået til, skabene er bygget og malet, gryderne og glassene og skålene og kageformene er kommet på plads, og om morgenen vælter solen ind og varmer en på ryggen, når man koger havregrød. Min madlavningslyst er vokset med 2000%. Lige i tide til, at der pludselig var tre kilo gulerødder i køleskabet på samme tid, he. De er næsten væk nu og blev kogt til suppe, bagt i ovnen med kartofler og gule beder og spist i madpakker. Ellers har vi hentet grønt fra Fødevarefællesskabet, pakket de sidste madgaver ud (citronbalsamico, blåbærsirup og balsamico) og fyldt frugtskålene. Og så er jeg flyttet sammen med en müslientusiast :)

emma slebsager indkøb slut februar5uge 9 1emma slebsager indkøb slut februar4uge 9 3emma slebsager indkøb februar8uge 9 2emma slebsager indkøb februar9
emma slebsager colombani olivenolie^ Mit bedste køb i denne omgang: Tre liter økologisk ekstrajomfruolivenolie fra Colombani. Olien er importeret af et kærestepar,  som har været i Spanien og prøvesmagt i sommerferien. Man henter olien hos dem på Frederiksberg, og de har stadig nogle dunke tilbage. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Wendy
  10. marts 2015 at 23:02

  Bum, så er der bestilt olie, tak for godt tip, glæder mig til at smage den:)

  • Besvar
   Emma
   11. marts 2015 at 09:39

   Uh, det var så lidt. God fornøjelse med den :)

 • Besvar
  Laura
  12. marts 2015 at 15:57

  Hvad er den sjove en ude til venstre på billede nr. 4 fra bunden?

  • Besvar
   Emma
   12. marts 2015 at 17:17

   Det er en kålrabi :)

  Skriv en kommentar