Indkøb

Emma på indkøb #34

Det føles som tusind år siden, at jeg sidst har lavet et indkøbsindlæg. Det skyldes flytning, rejse i januar og nye rutiner i min hverdag. Indtil denne uge har vores køkken været reduceret til to elektriske kogeplader uden en bordplade at stå ved og hakke og røre. Trangen til at købe spændende ting ind har altså været lille, og jeg har levet af ris, pasta, tomat, pesto, kokosmælk, kikærter, kidneybønner, løg, hvidløg og ingefær – alt det, vi i forvejen havde i skabene. Jeg har købt frugt, lidt grøntsager, gær til at bage boller med og linser til at lave gryderetter, og så har vi fået madgaver (sidste billede) af søde folk, som har været forbi og hilse på. Og nu! Nu er vi kun et vvs-besøg fra at få gaskomfuret tilbage, og bordpladerne og køkkenskabene står lige der, hvor de skal.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Mie
  5. marts 2015 at 15:05

  Hej Emma.
  For to år siden skrev du “Men jeg ville ønske, at man kunne få nødder, gryn, kerner osv i løs vægt uden plastik.”.
  Lige mine ord! Jeg har endnu ikke fundet den mulighed i Danmark / Københavnsområdet. Er du siden stødt på sådan et sted, hvor man kan købe den mængde, man har lyst til, og tage det med hjem i egen emballage? På pinterest er der masser af amerikanere, der nævner det – også som en mulighed for at spare penge.

  Mvh. Mie

  • Besvar
   Emma
   5. marts 2015 at 16:02

   Jeg ved, at man kan købe meget forskelligt i løs vægt hos SpiGod på Rantzausgade (lige ved Nordisk Brødhus), men jeg har faktisk ikke været der selv endnu. I Berlin var jeg i et supermarked uden plastik, som var vildt sejt, og i Whole Foods i London kan man købe alt muligt i løs vægt, bl.a. nøddesmør! Det er jo helt normalt med “bulk”-madvarer i andre lande, jeg ved ikke, hvorfor det er så fremmed for os her. Måske kommer det snart?

  Skriv en kommentar