Indkøb

Emma på indkøb #30

Det er så dejligt at være kommet ind i en god rutine med at hente poser fra fødevarefællesskabet. Så er der altid basisting som kål, gulerødder og kartofler i skabene og danske æbler i frugtkurven. Jeg supplerer hos Spidsroden, som sidst jeg var der havde mango, tre røde pebre for 15 kroner og æbler fra Fyn. Ellers har jeg købt pasta og pesto til hurtig energi på lejlighedsarbejdsdage, og så holder vi salget af wienerbrød hos Det Rene Brød i gang for tiden: hver lørdag og søndag slæber vi en kæmpe pose af deres veganske frøsnappere, kanelsnegle og tebirkes op på fjerde sal til sultne arbejdsfolk, men det har jeg ikke billeder af :) Poserne med cashewnødder, pinjekerner, rosiner og bananchips fik jeg tilsendt af Earth Control, som Marian, der har lånt af bog i blogbiblioteket, arbejder for. Og nåja: Har I en god opskrift med romanescokål? Den er så smuk, at jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Line
  4. november 2014 at 11:43

  Damp kålen! Så bliver den ved med at være smuk ved serveringen :-)

 • Besvar
  Katrine
  4. november 2014 at 12:58

  Jeg dampede min romanesco-kål fra fødevarefællesskabet og brugte den i en salat med kikærte, æbler og en honning-sennepsdressing. Haps :)

  • Besvar
   Emma
   4. november 2014 at 14:27

   Uhm, det lyder som en god kombi. Nu tror jeg faktisk, jeg ved, hvad jeg skal have til aftensmad!

  • Besvar
   Rikke
   4. november 2014 at 20:26

   Det lyder godt nok lækkert :) Håber sådan et kålhovede også dukker op i vores poser i Aarhus :=

  Skriv en kommentar