Indkøb Uncategorized

Emma på indkøb #3

Der har været mange 20% på al økologi-dage i april! Jeg har fået fyldt skufferne op med nødder og olivenolie og chokolade på tilbud. Mums. Og så har jeg været masser i Spidsroden igen og købt de fineste krumme agurker. Den ene ligner næsten et spørgsmålstegn, ikke? De kan ikke gå igennem plastikmaskinen, så supermarkederne vil ikke have dem. Godt for mig, for så koster en økologisk dansk agurk kun 5 kroner :)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Maria
  15. april 2013 at 12:06

  skønne indkøb!

  Og den agurk der, den fik mig virkelig til at smile – og så din kommentar om at den så ikke kan gå i plastik maskinen – skønt emma!

  jeg elsker økologi og køber stor set ikke andet, jeg får mine grøntsager fra aarstiderne og det er jeg rigtig glad for, for de er nemlig ikke pakket ind i alt muligt plastik – overovedet ikke øko med alt det plastik.

  Tilgengæld benytter jeg mig også alttid af alle de skønne 25% på økologi tilbud der er, så får jeg nemlig også fyldt op med nødder, linser, olier og den slags :-)

  • Besvar
   Emma
   16. april 2013 at 07:24

   Plastik og økologi er nemlig et rigtig mærkeligt match! Jeg har set alt fra hokkaidogræskar til selleri pakket ind enkeltvis i plastikposer… Det er godt nok dumt. Agurken var et hit, så fin og skør :) Bruger du også “Økologi til alle” på facebook? Det er en ret smart måde at holde sig opdateret på de gode økotilbud.

 • Besvar
  Maria
  16. april 2013 at 09:45

  jeg er så oldschool at jeg ikke er på facebook, så jeg følger desværre ikke med der.
  men jeg har en masse supermarked og tilbudsavis apps på min telefon så jeg holder mig opdateret der :-)

  • Besvar
   Emma
   16. april 2013 at 18:39

   Jamen så behøver du jo ikke den facebook-gruppe! :)

  Skriv en kommentar