Indkøb

Emma på indkøb #29

Siden sidst har jeg fyldt lidt af hvert i indkøbskurven, både svenske snacks (se de fine rosinpakker!), grøntsager med jord på fra Fødevarefællesskabet og diverse basisting til skabene som kokosolie, flåede tomater, sort peber, popmajs, chokolade (vigtigt at have på lager!), linser og havregryn. Jeg har købt havremælk igen og de gode dadler fra änglamark, mums. Og så har jeg gjort noget, jeg næsten aldrig gør, nemlig sagt ja til en pakke med ting “til dig og din blog”. Den var fra Urtekram og indeholdt tingene på næstsidste og sidste billede plus en pakke chiaknækbrød, som jeg glemte at tage et billede af. Müslibarerne er til min skuffelse ikke veganske, men resten af pakken glæder jeg mig til at sætte tænderne i!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Astrid
  15. oktober 2014 at 15:43

  Dine indkøbs-indlæg er noget af det fineste der findes.
  Havde jeg tid – så blev jeg medlem af fødevarefællesskabet igen, bliver misundelig hver gang jeg ser billeder af dine grønsager.

  • Besvar
   Emma
   16. oktober 2014 at 07:59

   Årh, tak! Totalt dejligt at høre :) Jeg har lige meldt mig ind i kommunikationsgruppen hos KBHFF i stedet for at tage “normale” vagter nede i afdelingen – det er en ret smart måde at være med uden at forpligte sig på et tidspunkt om onsdagen.

 • Besvar
  Rikke fra http://hvorsvaerterdetlige.dk/
  15. oktober 2014 at 17:20

  Rålakridspulver mmmhmm, det har jeg ikke set de har haft før. Er ellers lidt af en storforbruger af deres krydderier. Især vaniljepulver køber jeg hele lagre af ;-)

  • Besvar
   Emma
   16. oktober 2014 at 07:59

   Ja, vanillepulveret er jeg også tosset med. Har efterhånden en hel samling af urtekramkrydderier på hylden – det virker lidt dyrt, når man køber dem, men de holder jo længe :)

 • Besvar
  Gitte Jensen
  15. oktober 2014 at 21:13

  er det ikke kun den orange urtekram bar der er vegansk?

  • Besvar
   Emma
   16. oktober 2014 at 07:58

   De indeholder alle sammen honning, så ingen af dem er faktisk veganske :(

 • Besvar
  Gitte Jensen
  16. oktober 2014 at 23:16

  hmm på Urtekrams hjemmeside står der at de orange er veganske? men jeg har ikke set dem i supermarkederne så jeg har ikke selv kunnet se efter :)

  • Besvar
   Emma
   17. oktober 2014 at 10:12

   Altså der er honning i dem alle tre, også de orange. Så det må betyde, at Urtekram betragter honning som vegansk.

  Skriv en kommentar