Indkøb

Emma på indkøb #27

Så er der fyldt op i skabene igen! Sommeren over spiste jeg af mit lager og købte ikke ret meget ind, og det kunne mærkes i denne uge, hvor jeg pludselig var løbet tør for sådan cirka alt – peanutbutter, havregryn, olivenolie, rugbrød, nødder, tørrede bønner og bønner på dåse, flåede tomater, kerner, mel… Alt det basale, som mine skabe plejer at bugne af. Ud over at fylde op, har jeg også købt lækre luksusting – danske majs, danske discoveryæbler og årets første danske græskar, mandelmælk, økologisk sambal oelek (endelig!), streich og avokado til madpakken og sojayoghurt. Og is! To slags økologisk lokalt produceret vegansk soyais fra Chriis, en med solbær og en med mokka! Nu glæder jeg mig til, at det bliver eftermiddag, så jeg kan hente en grøntsagspose og en frugtpose i KBHFF.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Thea - Ganske Enkelt
  10. september 2014 at 13:43

  Elsker disse indlæg :-) Hvor har du købt soya-isen?

  • Besvar
   Emma
   10. september 2014 at 19:09

   Det er jeg glad for at høre! Jeg købte den i helsekosten på Nørrebrogade :)

 • Besvar
  phie
  10. september 2014 at 17:31

  er din mandelsmør god?

  • Besvar
   Emma
   10. september 2014 at 19:10

   Det synes jeg. Den smager af ristede mandler og indeholder også kun den ene ingrediens.

 • Besvar
  Eva
  10. september 2014 at 21:53

  Hej Emma,
  tak for evig inspiration til indkøbskurv, madkasse og mave!
  Jeg har forelsket mig komplet i det tyske mærke Rapunzel, som jeg kan se, du har købt bl.a. mandelsmør fra. Hvor har du mon fundet det? Min importerede beholdning er nemlig ved at slippe op.

  VH Eva.

  • Besvar
   Emma
   11. september 2014 at 20:20

   Det kan jeg godt forstå, det er også nogle lækre ting. Faktisk tog min kæreste dem med hjem til mig fra Berlin, men jeg ved at de har dem i Helsekosten på Nørrebrogade – sikkert bare til en lidt anden pris end den tyske.

 • Besvar
  Anne Bach Stensgaard
  11. september 2014 at 20:51

  Hvor er det sejt at det er to unge piger, der laver isen! Jeg glæder mig til at høre, hvordan den er – normalt er jeg ikke sådan en isfreak, men de der lyder knasme gode!

  • Besvar
   Emma
   12. september 2014 at 08:54

   Ja, det er nemlig mega sejt! Har jeg testet begge varianter og blev bestemt ikke skuffet, de er virkelig gode.

  Skriv en kommentar