Indkøb

Emma på indkøb #26

Mørk chokolade med og uden orangesmag, valnødder og paranødder og hasselnødder, kiks, tørret frugt, ginger beer og frisk frugt og grønt. Man kan vist godt kalde denne omgang indkøb for en luksuskurv. Det skyldes primært, at jeg en dag brugte en halv time i Irma i Helsinge. Jeg ville egentlig have været forbi den lokale genbrugsbutik og købe vandglas, da jeg har formået at smadre tre-fire stykker i anfald af ren klodsethed over sommeren, men der var lukket. I stedet brugte jeg så tiden indtil næste tog i Irma, hvor de havde 25 procent på al økologi. Mit net blev hurtigt fyldt op med alt det, jeg synes er lækkert. Ups. Har I forresten smagt de økologiske danske majs fra änglamark? Der er to for 15 kroner, og de smager som en drøm!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar