Indkøb

Emma på indkøb #25

Det er ikke mange indkøb, det er blevet til på det sidste. Lidt frugt, lidt rugbrød til fryseren, lidt ting til Roskilde. Man kan godt se, at jeg er gået i sommerferietilstand og ikke har så fyldt et køleskab, som jeg plejer. Anyway – her er mine indkøb fra den sidste tid, for lidt har også ret:

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Hope Avalon
  10. juli 2014 at 18:35

  Hej Emma:-) vil lige lægge en kommentar her i sommervarmen, jeg har fulgt med et stykke tid, men ikke skrevet før, den sidste uge har jeg nørdet med at læse hele din blog igennem. Du gør et godt stykke arbejde og jeg nyder din blog:-)

  • Besvar
   Emma
   11. juli 2014 at 18:23

   Tusind tak, hvor er det dejligt at du lige skriver! Det er så hyggeligt at vide, hvem der læser med :)

  Skriv en kommentar