Indkøb

Emma på indkøb #24

Nu er der virkelig sommer i poserne fra Fødevarefællesskabet. Jeg har hentet to uger i træk, fordi det hele er så fint og grønt og sprødt for tiden, at man spiser det lynhurtigt. Om vinteren holder en pose ellers i flere uger her i min enmandshusholdning. Men ja, jeg har altså hentet rabarber, salat, agurk, små nye gulerødder, radiser med top og grønne og hvide asparges de sidste onsdage. Og så et par vintervenner også, blandt andet en kålrabi. Ellers har jeg været glad for at finde økologiske jordbær fra Ventegodtgaard i Kvickly, købt årets første vandmelon i Spidsroden og hamstret lækre IPA’er og modne bananer på tilbud i Superbrugsen. Sommermad er nok min yndlingsmad.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Laura
  19. juni 2014 at 16:56

  Hej Emma. Jeg vil blot lige fortælle hvor inspirerende de her indlæg er. Selvom vi hverken køber primært økologi eller spiser vegetarisk, så bliver jeg altid så glad af de her indlæg – og jeg bliver motiveret til selv at undgå for meget madspil og kun købe det vi har brug for. Jeg har altid bildt mig selv ind at det må være dyrt at spise økologisk, men i virkeligheden handler det nok mere om at udnytte maden, gemme rester og sådan. Jeg håber du har det godt, og god sommerferie! Kh. Laura

  • Besvar
   Emma
   20. juni 2014 at 14:58

   Ja, det med at økologi er dyrt er desværre en ret almindelig opfattelse. Det synes jeg egentlig, at jeg er levende bevis på det modsatte af! Dejligt at du bliver inspireret, det er jeg glad for at høre :) Og jeg håber også, at du har det dejligt og nyder solen i de her dage!

 • Besvar
  Wendy
  20. juni 2014 at 11:56

  Emmas blog = Vinder blog :)

  • Besvar
   Emma
   20. juni 2014 at 14:58

   Wendys kommentar = vinderkommentar!

  Skriv en kommentar