Indkøb

Emma på indkøb #23

Den seneste tids indkøb er en god blandet omgang. Lidt fødevarefællesskab (rabarber, asparges i to farver, agurk, det med jord på ♥), lidt Spidsroden (pærerne og det sidste billede) og de almindelige supermarkedsindkøb. Der var 25% på økologi i Føtex en dag, et godt tilbud på økopasta i Irma en anden dag, og så har jeg købt kokosolie og figenpålæg fra helsekosten og friske dadler til at hapse. Lige nu er mit køleskab gabende eksamenstomt, det må jeg lave om på en af dagene.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

6 kommentarer

 • Besvar
  Salik
  28. maj 2014 at 12:38

  Gode gifs :) Hvilket program bruger du?

  • Besvar
   Emma
   29. maj 2014 at 14:25

   Hehe tak. Det hedder GifApp64.

 • Besvar
  Ida V.R.
  28. maj 2014 at 17:48

  De der dadler, de ser lækre ud! Hvor køber du dem henne? (Håber ikke du svarer Irma, sådan en har vi nemlig ikke i Århus. ;) )

  • Besvar
   Emma
   29. maj 2014 at 14:26

   Det er SÅ gode, de dadler. Det rene slik. Jeg køber dem i Superbrugsen eller Kvickly (eller Irma, men det taler vi ikke om) ;)

 • Besvar
  Cathrine
  29. maj 2014 at 00:00

  Hej Emma!

  Jeg vil bare fortælle dig, hvor meget jeg nyder at læse din blog. Jeg bliver helt glad indeni, og inspireret, når jeg læser om, hvordan du passer på miljøet og os andre. Jeg har taget flere af dine gode “hverdags”-tips til mig, og jeg føler mig altid 10% mere glad og rar når jeg bruger dem i min hverdag. TAK! Bliv endelig ved med at inspirere os andre! Hav en dejlig torsdag (:

  • Besvar
   Emma
   29. maj 2014 at 14:27

   Altså! Tak! Hvor er det dejligt! Det gør mig megaglad, at du er blevet inspireret herinde og oven i købet bliver glad af det. Hurra og juhu og du kan tro, at jeg bliver ved :) God torsdag til dig også.

  Skriv en kommentar