Indkøb

Emma på indkøb #20

Det er tyvende gang, at jeg tømmer min indkøbskurv ud på bloggen og viser jer, hvad jeg lever af. Denne omgang består af citrusfrugter i massevis, gulerødder i hobetal og store mængder bananer. Squash, avokado, æbler, salat, tomater af den friske og den flåede slags og så luksustingene som peanutbutter, mango (den kunne jeg ikke stå for – 14 kroner i Spidsroden!), friske dadler og nødder. Alt sammen økologisk og vegansk – yes! Der har været 25% på både änglamark og urtekram i min superbrugs siden sidst, hvilket jeg fik udnyttet ret godt, og i morgen skal jeg i Fødevarefællesskabet. Det glæder jeg mig til, selvom posen nok bærer noget mere af præg vinter, end vejret gør.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Katrine
  11. marts 2014 at 21:09

  …men de er så fine, alle dine 20 indlæg om indkøb! Og det får mig til at se skønheden i de små hverdagsting, tak for det.

  • Besvar
   Emma
   12. marts 2014 at 17:01

   Tusind tak, det er dejligt at høre!

 • Besvar
  Marian
  14. marts 2014 at 08:58

  Jeg er typen, der lurer hvad andre har i indkøbskurven – så jeg er stor fan af at du viser dine herlige øko-indkøb her :)

  • Besvar
   Emma
   14. marts 2014 at 12:17

   Hehe, det er jeg også. Det er godt tidsfordriv, når man står i kø et eller andet sted ;)

 • Besvar
  Linea
  26. marts 2014 at 20:18

  Hejsa :) hvor køber du dine spinatblade? syntes aldrig rigtig der er økologiske de steder jeg handler nemlig!

  • Besvar
   Emma
   26. marts 2014 at 23:59

   Dem køber jeg i Superbrugsen på Nørrebrogade, de har dem altid!

  Skriv en kommentar