Indkøb

Emma på indkøb #15

Forrige fredag var der 30% på alt fra änglamark, så jeg greb min “ting du skal købe, næste gang de er på tilbud”-liste og smuttede i Superbrugsen. Deraf alle de grønne ä’er i denne omgang. Ellers er mit hasselnøddeforbrug steget (de smager så godt af jul!), jeg har prøvet en ny mandelmælk med mandler fra Spanien og har købt stort ind af mel, fordi jeg er kommet ind i en god bageperiode. Ret sejt, at sådan en pakke økogær klarer fire omgange bagning, synes jeg! Teen fra Tante T (som er øko – helt tabt bag en tevogn er jeg dog ikke) købte jeg i Torvehallerne en lørdag eftermiddag for at fejre, at julestemningen har sænket sig. Den valgte jeg så at vippe ned fra køkkenbordet, da jeg havde åbnet den, så der var te på hele gulvet. Flot. Ellers går det godt!

mandelmælk streich gær hasselnødderkaffebønner solsikkekerner ris änglamarkklementiner cashewnødderpersille sojayoghurt juletheklementiner bananergulerødder rugbrød økohasselnødder chokolade riskiks änglamarkgrahamsmel hvedemel havregryn änglamarkæbler søde kartofler avokado

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

5 kommentarer

 • Besvar
  Benedikte
  4. december 2013 at 19:35

  ååh øv, jeg glemte änglemark-udsalget..
  Jeg er lidt nysgerrig efter vad køber du køber ind til at lave aftensmad af? :)

  • Besvar
   Emma
   4. december 2013 at 19:53

   Surt med udsalget!

   Jeg laver jo også aftensmad af de ting, jeg køber – i denne omgang har jeg mest købt ind til morgenmad og frokost, fordi jeg har haft mange aftensmadsaftaler hjemme hos andre og ellers bare har spist madder eller en hurtig gang tomatsovs eller dhal med ting fra skabet. Jeg køber jævnligt ind til mit basislager og kunne leve længe bare af det, jeg har stående i skabet. Men hvis du går lidt tilbage i indkøbene er der masser af græskar (virkelig mange, faktisk!), rodfrugter, kål, søde kartofler og den slags. Jeg laver generelt noget kulhydrat af en art med grønt og bønner/linser til aftensmad :)

   Jeg ved ikke, om det var det svar, du var ude efter?

 • Besvar
  Nana
  5. december 2013 at 00:02

  Åååh… Sådan en liste har jeg også! Det skulle jeg da lige have vist :)

  • Besvar
   Emma
   5. december 2013 at 09:25

   Jeg kan virkelig anbefale Økologi til Alle på facebook, så misser man sjældent den slags.

 • Besvar
  Suppe med søde kartofler » emma slebsager
  15. december 2013 at 10:57

  […] gang, jeg var på indkøb, købte jeg et par søde kartofler i Spidsroden. Lidt efter dukkede der en ny opskrift op inde hos […]

 • Skriv en kommentar