Indkøb

Emma på indkøb #12

majs spinat græskar tomater spidsrodenrøde linser grønne linser hindbær tomater riskiks änglamark superbrugsengulerødder sojamælk rørsukkerclipper te lucernespirer rød spidskål bananer fynsk forårfrossen spinat cashewnødder urtekramkoriander butternut squash chokolade ingefær änglamarkspinat hokkaidogræskar æblerSpinat, hokkaido, butternut, æbler, kål, majs, linser, gulerødder, ingefær. Den her sæson er fin og klar i farverne og varm og krydret i mit køkken. I dag spiste jeg det sidste af den lilla spidskål stegt med en kæmpe skefuld karry og en rest brune ris fra i går + en håndfuld spinatblade + frisk koriander. Helt simpelt og helt lækkert. Der røg en del basisting (og chokolade og øl, mums!) i kurven i sidste uge, for der var gode tilbud på økologi i mange supermarkeder. Så skynder jeg mig altid at købe nødder og fylde linselageret. Nå ja, og så sætter min SuperBrugsen brød fra Meyer ned til halv pris, når de er en dag gamle, så sådan et nuppede jeg til min fryser.

Har I lagt mærke til, at nærmest alle supermarkeder har fået “25% på økologi”-dage nu? Det tyder på, at økologi på tilbud er noget, der er efterspørgsel efter, og den udvikling er jeg kæmpe fan af!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Maria
  8. oktober 2013 at 08:48

  det eneste ærgelige ved at alle supermarkeder har 25% på økologi er at den næsten altid falder på samme tidspunkt – det ville jo vare super fedt hvis det var lidt mere spredt ud :-)
  Men det er jo kun et luksus problem – jeg er nemlig også kæmpe fan den udvikling!

  • Besvar
   Emma
   8. oktober 2013 at 13:21

   Ja, det må vist kaldes et luksusproblem – men du har da ret. Og hurra for økologien :D

 • Besvar
  Trine Lykke
  9. oktober 2013 at 08:42

  Det ser rigtig godt ud. Må jeg spørge hvor du har fundet øko-græskar?

  • Besvar
   Emma
   9. oktober 2013 at 10:26

   Det kan du tro, at du må! Jeg har både købt dem i Irma (hokkaido og butternut) og i Spidsroden (hokkaido), min yndlingsøkogrønthandler på Nørrebro. Og jeg ved, at de har dem i Superbrugsen på Nørrebrogade :)

  Skriv en kommentar