Indkøb

Emma på indkøb #11

tomater bananer blommer hokkaidogræskargulerødder søde kartofler valnødder sojayoghurtløg æbler champignon flåede tomater majsbroccoli bananer dadler hvedemel gulerødderæbler gulerødderpeberfrugt squash bananer chili

Jeg skal skynde mig nu, hvis jeg skal nå at tage billeder af mine indkøb efter en skoledag; der er ikke meget lys tilbage om eftermiddagen. Til gengæld er der tons af billige danske økosquash, masser af søde majs, æbler i overflod, blommer med grønt kød og gulerødder, som smager af noget. Jeg køber ind med gryderetter i tankerne og har lyst til søde kartofler, blommer og peanutbutter. Jeg har købt en kokosolie for at se, om hypen holder, og så glæder jeg mig til at gå i gang med kål igen. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Sara
  25. september 2013 at 21:32

  Vi glæder os til at høre om hypen holder. Skal også hilse fra min mor og sige, at det er hyggeligt at følge med i dine indkøb :-)

  • Besvar
   Emma
   26. september 2013 at 08:46

   Hehe. Indtil videre har jeg kun brugt det til at stege i på en stegepande, og det gik fint :) Hils din mor igen.

  Skriv en kommentar