Indkøb

Emma på indkøb #10

sennep avokado æbler majs squashtofu græskar blomkål banan tomatøkologisk romaine discovery danske æbler friske fignergulerødder paranødder æbler avokadosalat banan sojayoghurtbønner løg hvidløg squash æbler blommer københavns fødevarefællesskabNoget siger mig, at det er blevet æblesæson? I hvert fald har jeg lige nu en kæmpe skål stående i mit køkken, min morgenmad har været noget-med-æbler hele ugen, og de har været min snack i madpakken alle dage. Ja, så blev det efterår i indkøbskurven. Græskar, squash, bønner og blommer kan jeg sagtens smovse i et par måneder, inden det for alvor går løs med rodfrugter og kål til vinter. De tre sidste billeder er en grøntsags- og en frugtpose fra Fødevarefællesskabet. Er det ikke fint? Kartoflerne hedder æggeblommekartofler og smager som slik, og jeg elsker de friske hvidløg. Haps!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

8 kommentarer

 • Besvar
  Mo
  5. september 2013 at 13:04

  Hvor ser det lækkert ud! Det er vidst på tide jeg får meldt mig ind i fødevarefællesskabet :)

  • Besvar
   Emma
   5. september 2013 at 14:54

   Jeg kan på det varmeste anbefale Fødevarefællesskabet, go for it!

 • Besvar
  Sara
  6. september 2013 at 15:04

  Jeg tror jeg melder mig ind, snart :) Hvad er det, du giver for en pose? 150 og er det både for frugt og grønt?

  • Besvar
   Emma
   7. september 2013 at 10:49

   Juhu, gør det! En grøntsagspose koster 100, og frugtposen koster 50 :)

 • Besvar
  Sara
  6. september 2013 at 15:05

  Jeg tror faktisk, at du kan skaffe et par nye medlemmer hver uge ved bare at lægge billeder op af posens indhold :)

  • Besvar
   Emma
   7. september 2013 at 10:50

   Der er faktisk allerede nogle stykker, som har fortalt mig, at de har meldt sig ind fordi jeg taler så godt om det her! Det er virkelig dejligt at vide.

 • Besvar
  Thea
  7. september 2013 at 11:10

  Hvor har du købt græskar? :)

  • Besvar
   Emma
   7. september 2013 at 11:14

   I Spidsroden på Nørrebro. De har dem stadig!

  Skriv en kommentar