Mad

Efterårsmåltider

December er over os, det er officielt vinter og lige om lidt jul. Hvis der er noget, der karakteriserer det her efterår, så er det, at det er fløjet afsted. Jeg ved ikke, hvor ugerne bliver af? Det her barselsliv er virkelig noget særligt, og jeg må sige, at jeg stornyder det. At kysse en babynakke, gå ture, have grød nok i hovedet til ikke at tænke på andet end næste bleskift og bare være. Men altså – lidt får jeg jo tid til. Lidt Sustain Daily-ting og at fotografere mine måltider, for eksempel. Ikke helt nok til, at jeg kan lave en månedlig opsamling, som jeg plejer, men alligevel. Her er, hvad der landede på tallerkenerne og SD-kortet i mit kamera i løbet af mit livs vildeste efterår:

Om morgenen har jeg langt de fleste dage spist en bolle eller et par skiver ristet brød, før det var lys nok til at fotografere. De dage, hvor jeg har haft god tid (=en sovende baby), har jeg spist grød, smoothies, kokosyoghurt og madder med peanutbutter, marmelade og avokado.

Til frokost har jeg spist rester i stor stil, rugbrødsmadder med peanutbutter eller linsedeller fra fryseren. Der er røget både færdig hummus og færdig gazpacho ned, og så har jeg et par uger været god til at få meal preppet om søndagen, så jeg har haft fx bagt sødkartoffel, hakket grønt og en god dressing på lager til hele ugen.

Aftenerne har også stået på nemme løsninger som frysepizza og take away nogle dage. Andre dage har der været lasagne- eller burgerrester fra en familiemiddag, wok med alt godt fra fødevarefællesskabet eller den gode gamle pasta med tomatsovs.

I aften skal jeg spise hos mine forældre, fordi min far har fødselsdag. Hvad skal du have?

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Ida
  6. december 2017 at 11:54

  Jeg skal have rester af den suppe her. https://www.thefoodclub.dk/spicy-gulerodssuppe-sproede-kikaerter/

  • Besvar
   Emma
   6. december 2017 at 16:36

   Uhm den lyder lækker!

  Skriv en kommentar