Mad

Discovery, klapsammen & kokoslinser

Mmm, efterår. Selvom det ikke ligefrem er fedt, at det er mørkt udenfor, når jeg vågner, så kan jeg altså godt lide at tage en varm strik på og drikke te i alle mine vågne timer.

gulerodsbolleForleden startede jeg dagen med en hjemmebagt gulerodsbolle (brugte denne opskrift og tilføjede et par håndfulde reven gulerod) med mandelsmør + et discoveryæble og en kop te.

madpakke-med-sandwichTil frokost på uni spiste jeg en sandwich på Too Good To Go-brød fra Emmerys og et glas med gulerødder, agurk og endnu et æble. Sandwichen er smurt med Streich og bredbladet persille fra KBHFF.

kokoslinser-a-la-emma-martinyOm aftenen lavede jeg kokoslinser à la Emma Martiny med grønkål fra KBHFF i stedet for spinat, og det blev mega lækkert. Der var nok til både frokost og aftensmad en anden dag, hvilket er en bonus i min bog. Linser, kokosmælk og bredbladet persille på én tallerken – det kan man vinde mit hjerte med, skulle jeg hilse at sige.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

6 kommentarer

 • Besvar
  Ida
  17. oktober 2016 at 15:51

  Hvor køber du Discovery- æbler henne? Har ledt, men kan intetsteds finde dem!

  • Besvar
   Emma
   17. oktober 2016 at 16:23

   Lige de her er fra KBHFF, men jeg har set dem i løssalg i Superbrugsen og i poser i Irma indenfor de sidste par uger. Håber du finder dem :)

 • Besvar
  Freja
  17. oktober 2016 at 16:11

  Mmh, det lyder SÅ lækkert. Især kokoslinserne får jeg lyst til at gå i krig med!

  https://frejalyngbo.wordpress.com

  • Besvar
   Emma
   17. oktober 2016 at 16:24

   Det skal du virkelig gøre, de er SUPER gode.

 • Besvar
  Hope
  17. oktober 2016 at 21:05

  Hvordan gemmer du too good too go brødet? I skiver eller helt?

  • Besvar
   Emma
   17. oktober 2016 at 22:35

   Jeg skærer det i skiver og fryser det ned, hvis det er rugbrød/sandwichbrød, og de almindelige hvedebrød fryser jeg ned i halve, så vi kan nå at spise dem over et par dage :)

  Skriv en kommentar