Uncategorized

Der sker dejlige ting

Her er et par stykker af dem:

 • I mandags lå det helt rigtige brev i min postkasse. Jeg skal læse psykologi fra september!
 • Emilia og jeg er i gang med projekt fælleskompost i den andelsboligforening, vi bor i. I dag gjorde vi status, og der er 107 mennesker + en vuggestue, som vil sortere deres køkkenaffald! Det er langt mere, end vi havde håbet på. Måske får vi så meget lækker muld, at næste projekt bliver højbede i gården? Jeg elsker, når folk bakker op om ting som en fælles kompost. Det giver jo så uendeligt god mening. Jeg glæder mig allerede til at have to skraldespande.
 • De næste dage skal jeg gå ture, lave snobrød og kigge efter kantareller med 6 af de mennesker, jeg allerbedst kan lide. Det er ultimativ kvalitetstid uden elektricitet.
 • Min bror var til aftenkaffe forleden og havde den her lækre sag med til mig:

Og sidst men virkelig ikke mindst, så er jeres kommentarer og mails og bloglovin’-klik super motiverende og inspirerende. Vi er mange, der vil ændre verden, og det gør mig glad!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

9 kommentarer

 • Besvar
  Linn
  3. august 2012 at 13:42

  Hvor er det nogle fine ting. Sejt sejt sejt med den kompost, sådan noget gør også mig virkelig glad!

  • Besvar
   Emma
   6. august 2012 at 15:36

   Komposten er SÅ sej. Glæder mig virkelig til at komme videre med det. Næste skridt er at finde ud af, om vi overhovedet har basis for at få brugt al den muld, der kommer ud af 107 menneskers plantaaffald!

 • Besvar
  Anette
  6. august 2012 at 20:54

  Hej Emma. Hvor dejligt med så stor interesse for at dejltage i Kompostering i jeres andelsforening. Vil høre dig om I er begyndt at overveje hvilken model/kompostbeholder I skal bruge … Er selv på udkig efter en god beholdr men synes det er lidt af en jungel at finde rundt i når man er nybegynder!
  God fornøjelse med snobrød og kantareller.

 • Besvar
  Loulou
  7. august 2012 at 16:43

  Det er et rigtig godt initiativ! Seje damer! Og som Anette vil jeg gerne vide hvordan.

  • Besvar
   Emma
   8. august 2012 at 08:26

   Tak! Vi føler os også ganske seje – redder miljøet lidt ad gangen! At få 107 mennesker + en vuggestue til at sortere deres køkkenaffald og lave det til muldjord i stedet for at sende det til forbrænding ville være en KÆMPE sejr for mig :)

   • Besvar
    Loulou
    8. august 2012 at 20:27

    Det eer virkelig god stil!

 • Besvar
  Anne Mette
  10. august 2012 at 10:31

  Engang skulle man også sortere affald i Aarhus.. men så skulle man lige pludselig ikke mere. Måske fordi folk ikke kunne finde ud af det? Jeg synes det er synd og skam, når nu det er SÅ nem en ting at gøre, for at gøre en forskel

  • Besvar
   Emma
   11. august 2012 at 12:51

   Ja, det er også mærkeligt at man ikke gør det i København. Måske fordi det er for besværligt? Så må man jo selv tage affære! Hos mine forældre sorterede vi i en periode skraldet – indtil det kom frem, at kommunen kørte det hele hen til den samme forbrænding og blandede det sammen. Dårlig stil.

  Skriv en kommentar