Andet

Dem som kender mig bedst

I lørdags havde jeg inviteret et bundt søde mennesker hjem til mig for at afprøve, om min lejlighed kan bruges til fest. Det kan den, og jeg er stadig imponeret over min flinke og overbærende opgang.
Selvom festen ikke var en indflytterfest og derfor på ingen måde lagde op til gaver, fik jeg alligevel balloner og hjemmelavet nutella og chokolade, som vi kom til at spise midt om natten. Og dem, som kender mig allerbedst – nemlig damerne – havde også en gave med: En altankasse helt fyldt med farverige blomster! Altså, damer. Bedste gave nogensinde.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

4 kommentarer

 • Besvar
  Ann
  17. april 2012 at 16:33

  Og vi siger tak for overbærenhed med skammeligt fulde gæster. Og for fest også.

 • Besvar
  Martin
  17. april 2012 at 16:39

  Tak for en super hyggelig fest i din hyggelige lejlighed :)

  • Besvar
   Emma
   17. april 2012 at 19:18

   Selv tak, Martin. Det var godt du var med.

  Skriv en kommentar