Mad

De mystiske forårsløg

Der er fuld fart på for tiden. Jeg suser rundt mellem eksamensopgaven og det virkelige liv, og i den her uge har der været for meget på mit skema. Heldigvis findes magien i hverdagen endnu, eller også har jeg en hemmelig beundrer. For i søndags, da jeg havde besøgt mine forældre og spist to stykker rabarbertærte med rabarber fra sommerhuset, som min mor havde taget med hjem, drukket en kop kaffe og fået seneste nyt fra nær og fjern, så skete der noget. Som altid havde jeg parkeret min cykel foran deres opgang, og da jeg kom ned for at låse den op, lå der en gave i min cykelkurv! Det fineste bund friske forårsløg, lige til at bage i ovnen og lave en salat af. Meget, meget mystisk. Jeg krydser fingre for, at jeg finder et bundt radiser næste gang! Salaten er bagte mystiske forårsløg, perlespelt, bagte gule rødbeder, friske grønne asparges og en klat hummus.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

2 kommentarer

 • Besvar
  Marian
  19. maj 2014 at 10:13

  hvor er det sødt! Det er da gurilla gardening af fineste grad – jeg håber, at der er nogen, som smækker friske gulerødder med lange, grønne toppe på mit bagagebærer på cyklen også….. jeg er fan af den slags “sharing & Caring”

  • Besvar
   Emma
   19. maj 2014 at 18:55

   Ja, det er nemlig virkelig sødt :) Jeg krydser fingre for, at der finder et bundt gulerødder med top frem til din cykel.

  Skriv en kommentar