Mad

Croissant, dhal & rødkål

Hello my friends! I morgen er det valgdag, og jeg er efterhånden ved at have besluttet, hvem jeg sætter mit kryds ved. Det bliver (sjovt nok) en kandidat fra et parti, som har bæredygtighed højt på dagsordenen. Det er super vigtigt, at kommunalvalget bliver grønt – der er nemlig rigtig meget potentiale i kommunerne i forhold til at tage modige beslutninger og rykke hurtigt på klima- og miljøspørgsmål. Så sæt lige #klimakryds, ikke? Anyway – her er tre måltider, som jeg har spist og fotograferet i løbet af den sidste uges tid:

En morgen spiste jeg kokosyoghurt med appelsin, granatæblekerner og hasselnødder og en croissant. Yoghurten køber jeg i Spidsroden på Nørrebro, den hedder Harvest Moon og er mega lækker. Croissanten var fra en Too Good To Go-pose fra Emmerys – testvinder i Politikens croissanttest og virkelig god.

Til frokost spiste jeg en rest dhal, en salat med rosenkål, hasselnødder og olie/eddike/sennepsdressing, en klementin og nogle chokoladenødder. Ikke værst, vel?

Om aftenen var der mere kål på menuen, denne gang rødkål stegt sammen med grøn peberfrugt, gulerødder, en masse frisk ingefær, sesamfrø og sojasovs på panden og serveret med ris til. Haps! Jeg kan virkelig anbefale at riste sesamfrø på panden, forresten. Det er ligesom med nødder – de smager bare af mere, når de lige bliver ristet lidt på en tør pande.

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar