Mad

Croissant, avokado & spaghetti med svampe

Ah, sommertid. Nu er det simpelthen lyst klokken 19, hvad har vi dog gjort for at have det så godt? Dengang i sidste uge, hvor det stadig var vintertid, spiste jeg en dag disse tre måltider:

Til morgenmad spiste jeg en croissant fra en Too Good To Go-pose + en smoothie med banan, appelsin og jordbær og mere banan på toppen og drak en kop te. Er bogen ikke smuk? Det er indersiden af De Urolige af Linn Ullmann, som jeg har lånt af min mor og læser i om aftenen, hvis jeg ikke er for træt.

Det var en madpakkedag, så jeg pakkede mad! En rugbrødsbolle (jep, den er også fra en TGTG-pose, måske skulle jeg snart bare holde op med at skrive det?) og en avokado blev det til – verdens hurtigste madpakke. Med salt og peber på stedet bliver sådan to til et fuldstændig hæderligt måltid, synes jeg.

Om aftenen lavede jeg cremet spaghetti med champignoner, ærter, løg, hvidløg, citronskal og havrefløde. Haps! Vi havde en pakke svampe i køleskabet, som skulle spises den dag, så jeg ofrede mig ;)

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Hope
  28. marts 2017 at 11:15

  Jeg synes det er fint du skriver de er fra toogoodtogo (Emmerys regner jeg med:-)), ellers kan jeg forestille mig du får nogle spørgsmål efter opskrifter ?

  • Besvar
   Emma
   28. marts 2017 at 12:06

   Korrekt med Emmerys, ha! Og ja det har du ret i – vildt hvis jeg kunne bage så flotte croissanter!

   • Besvar
    Hope
    28. marts 2017 at 20:51

    Husker du os at tage billeder til af poserne til dine indkøb?
    Altid nysgerrig hvad andre har fået i deres toogoodtogo poser fra Emmerys. Jeg har endnu ikke fået croissant, men den gang vi fik blondie og kokosmakron er stadigvæk inprintet i mit hoved???

    • Besvar
     Emma
     28. marts 2017 at 21:37

     Jeps, det kan du tro! Jeg har faktisk fået en del croissanter synes jeg. Mega lækkert. Men det bedste er, når der er rugbrød.

  Skriv en kommentar