Mad

Chokoladepålæg, rugbrød & suppe

te-og-chokoladepaalaegMmm, smeltet chokoladepålæg <3 Vi havde en rest i sommerhuset, som jeg fik med hjem sammen med en pose af min fars hjemmebagte boller i sidste weekend. Not bad med sådan en gang smeltet chokolade at starte dagen på.

madderTil frokost spiste jeg rugbrød med oliventapenade og ajvar med agurk og persille på og et par daddelkugler on the side. Elsker daddelkugler.

suppe-og-kageOg til aftensmad spiste jeg gulerodssuppe + en rest æblekage, jeg også havde fået med hjem fra sommerhuset. Ret god restedag, hvis jeg selv skal sige det! Jeg vil i øvrigt lige nævne, at Leonardo DiCaprios klimadokumentar Before the Flood er online hos National Geographic nu og kan ses gratis i fuld længde. Selv har jeg ikke fået den set, men skriv lige hvad I synes, hvis I ser den!

• Husk at du også kan følge med på instagram @emmaslebsager og på bloglovin'

0 kommentarer

Skriv en kommentar